De klant beschikt

Klant1

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online.

Ik had verzocht om een korte second opinion over wat ik tot nu toe zelf had uitgezocht en beslist, en kreeg precies waar ik om vroeg. Snel overziend, en ter zake kundig.

Over VersGil Financiële diensten uit Reeuwijk (gemiddeld 8,4 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 3 reviews, waarvan bovenstaande review over pensioenen).

 

Goed startgesprek, uitgebreide inventarisatie. Financiële risicoanalye, goede verzekeringsvoorlichting. Uitgebreide voorlichting en voor-rekening van de verschillende hypotheekmogelijkheden. Vriendelijke adviseur die met je meedenkt.

Over De Hypoheekshop Venlo (gemiddeld 8,6 op Independer.nl, gebaseerd op 75 kwaliteitschecks en 114 reviews).

 

Prettig gesprek, wordt goed naar je geluisterd en met je mee gedacht. Ook wanneer de situatie iets ingewikkelder is dan normaal, wordt er altijd oplossingsgericht gewerkt, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Als je belt is er vrijwel altijd iemand die je te woord kan staan en antwoord kan geven op de vraag.

Over Finenzo Zaanstad (gemiddeld 9,5 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 116 reviews, waarvan 113 over hypotheken, 1 over verzekeringen en 2 over financiële planning).

 

De adviseur wist veel over pensioenen en pensioensparen. Als je geen pensioen van je werkgever krijgt dan geldt vooral veel sparen heb ik geleerd en voorbij een bepaalde grens, ga je pas iets met dat geld doen.

Over Kortstra + Van der Waal uit Amsterdam (gemiddeld 9,1 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 10 reviews, waarvan 8 over hypotheken en 2 over pensioenen).

 

Wij zijn door de adviseur op deskundige en tegelijk heel sympathieke wijze door de hele hypotheekaanvraagprocedure geleid. Het contact met haar verliep echt prettig, zowel tijdens de paar persoonlijke gesprekken als in de mailcorrespondentie, en ook een paar maal per telefoon. Niets dan lof over het contact van haar, wat ons betreft!

Over SNS Venlo (gemiddeld 9,3 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 34 reviews over hypotheekadvies).

 

Ik heb hier een prima advies gekregen. Duidelijke uitleg die je als starter zo nodig hebt. De adviseur neemt alle tijd en is flexibel in het maken van afspraken zowel overdag als in de avond. Afspraken worden netjes nagekomen en tussentijdse vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Gunstige tarieven, prettig in de omgang dus al met al ben ik erg positief en kan Hypoinsur van harte aanbevelen.

Over Hypoinsur uit Utrecht (gemiddeld 9,5 op Independer.nl, gebaseerd op 152 kwaliteitschecks en 186 reviews).

 

Erg prettig gesprek, niet opdringerig. Je krijgt een heldere uitleg, geen gedraai erom heen. als het kan dan kan, kan het niet dan kan het niet. Hoe duidelijk wil je het hebben. Onze hypotheek is geregeld, veel dank daarvoor.

Over Stroop Advies uit Roosendaal (gemiddeld 9,7 op Advieskeuze.nl gebaseerd op 40 reviews, waarvan 34 over hypotheken, 3 over pensioenen en 3 over verzekeringen).

 

Mijn hypotheekadviseur heeft alle tijd genomen om mij eerst te leren kennen, vervolgens goed uit te leggen welke keuzes ik kon maken en vervolgens met mij de beste optie uitgezocht. Vervolgens heeft deze hypotheekadviseur mij steeds op de hoogte gehouden, kon ik met vragen terecht en werd ik snel geholpen aan antwoorden. Ik kreeg het gevoel dat ik begrepen werd.

Over Driekleur verzekeringen uit Goes (gemiddeld 9,5 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 28 reviews, waarvan 25 over hypotheken, 2 over pensioenen en 1 over verzekeringen.

Reactie toevoegen

 
Editie