De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online.

De adviseur dacht mee met verschillende mogelijkheden om de aankoop van mijn woning te financieren en droeg opties aan waar ik zelf niet dacht. Hij heeft me ook meteen geholpen met het afsluiten van de juiste verzekeringen zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen. Het was ook erg fijn dat we de gesprekken ’s avonds konden voeren.

Over Company Finance en Living Finance uit Alkmaar (gemiddeld 9,8, gebaseerd op 29 reviews over hypotheken).

Wij hebben een aantal jaren voor het eerst kennis gemaakt met Hypotheekvisie. Nu wij de grond ook wilden kopen, zijn wij uiteraard weer naar Hypotheekvisie gegaan om advies te vragen. Binnen een paar maandjes was alles geregeld. Een zeer professioneel team bij hypotheekvisie, dat goed en kundig advies geeft en ervoor zorgt dat je de juiste keuze maakt!

Over Hypotheek Visie Eindhoven (gemiddeld 8,2 op Independer.nl, gebaseerd op 82 kwaliteitschecks en 405 reviews).

Door omstandigheden was de tijd om de hypotheek af te ronden minimaal. Het persoonlijke gesprek bracht direct vertrouwen naar voren. De adviseur gaf duidelijk aan wat wel en niet mogelijk was. Heeft daad bij woord gevoegd en het team was altijd bereikbaar. Zeer te spreken over de communicatie. Binnen het tijdsbestek was de hypotheek rond. Reactie van Appel & Beers: Hartelijk dank voor de prima beoordeling. Fijn dat je het zo ervaren hebt. Juiste en snelle aanlevering van de documenten heeft zeker bijgedragen aan een snelle acceptatie. Wij wensen jou veel succes met de bouw van de woning!

Over Appel & Beers uit Limmen (gemiddeld 9,7 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 42 reviews, waarvan 41 over hypotheken en 1 over aankoopbemiddeling).

Duidelijk advies gehad. Ik had een starterslening, werk in loondienst en heb een eigen bedrijf. Overal goed bij geholpen. Nu acht maanden verder nog twee extra levensverzekeringen afgesloten zonder extra kosten. Tip: goed aangeven wat je wensen zijn. Het enige wat jammer was, dat hij niet had verteld dat de bank jouw berekening overneemt en wij daardoor eigen geld moesten inleggen.

Over Hypotheek Plan uit Groningen (gemiddeld 9,3 op Independer.nl, gebaseerd op 101 kwaliteitschecks en 163 reviews). Uitstekende service voor een niet gemakkelijk dossier. Gedurende het hele proces zijn we prima geïnformeerd. De aanhouder wint uiteindelijk en daardoor hebben wij een uitstekende deal gemaakt met onze nieuwe hypotheek.

Over Z&P adviesgroep uit Amersfoort (gemiddeld 9,8 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 96 reviews, waarvan 72 over hypotheken en 24 over verzekeringen).

Wij zijn bijzonder goed en vooral snel geholpen door de adviseur. Dat maak je maar zelden mee, dat je vrijwel in dezelfde week een afspraak kunt maken. En ze heeft zich voor de volle honderd procent ingezet. Met als resultaat dat ons probleem verholpen is. Chapeau!

Over Veldsink - Dirven Adviesgroep uit Prinsenbeek (gemiddeld een 9,9 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 32 reviews over hypotheken, 1 over lenen, 1 over pensioen en 10 over verzekeringen).

Alle registers zijn uit de kast getrokken, bekeken, onderzocht en afgewogen om onze financiering rond te krijgen, ook voor mij als kleine zelfstandige. Top service!

Over Profin Financiële & Assurantieadviseurs (gemiddeld 8,0 op Independer.nl, gebaseerd op 3 kwaliteitschecks en 52 reviews.

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
ACM pleit voor meer transparantie bij online reviews

ACM pleit voor meer transparantie bij online reviews

Gezien het toenemende belang van online reviews pleit de ACM voor meer transparantie bij alle partijen die betrokken zijn bij het verzamelen, publiceren en beheren...