De klant beschikt

klant5

Hoe oordeelt de klant over zijn adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online.

De adviseur heeft veel werk moeten verrichten om alles rond te krijgen. Gezien onze persoonlijke situatie was dit een behoorlijke uitdaging voor hem. Wij zijn dan ook dolblij dat alles is gelukt en zijn dankbaar voor zijn inzet en gedane moeite!

Over Kenkhuis & Gil Financieel Advies uit Almelo (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze.nl, na 62 reviews)

 

Advies was uitstekend en onafhankelijk, zaken als eventuele arbeidsongeschiktheid e.d. werden allemaal onder de loep genomen. Als starters wisten wij na het advies goed wat er allemaal bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden bij een aankoop van een woning en aangaan hypotheek. Onze situatie was niet geheel standaard aangezien een van ons zzp’er is. Uiteindelijk was de hypotheek snel geregeld!

Over Woonhuis Financieren uit Amsterdam (gemiddeld 9,4 op Independer.nl, op basis van 48 reviews)

 

Wat een verademing! Bij de bank werd ik van 't kastje naar de muur gestuurd. Hier heerlijke no nonsens uitleg. Het traject liep zeer duidelijk en snel. Problemen werden omgezet in oplossingen. Advies: ga naar dit kantoor!

Over Mijnbespaarspecialist.nl uit Hoofddorp (gemiddeld 9,9 op Advieskeuze.nl, na 51 reviews)

Ziet u een opvallende review voor deze rubriek? Stuur hem naar vvp@nijgh.nl

 

De adviseur heeft ons goed geholpen met het bepalen van de juiste looptijd en bijbehorende rentepercentage voor onze hypotheek. Verder heft hij goede adviezen gegeven over de verzekeringen die we extra konden afsluiten via de werkgever of andere instanties. De afhandeling is ook lekker vlot verlopen en was zeer persoonlijk. Elke vraag wist hij duidelijk te beant-woorden en was hiertoe ook bereid. Je moet natuurlijk wel bekijken of Nationale-Nederlanden de beste optie voor je is, maar daarvoor krijg je ook genoeg informatie tijdens het vrijblijvende oriëntatiegesprek. Voor ons was NN duidelijk de beste optie. Kortom, helemaal tevreden.

Over Nationale-Nederlanden (gemiddeld 8,9 op Independer.nl, 35 reviews)

 

Wij zijn tevreden over de informatie en het meedenken met onze wensen. Uiteindelijk was Triodos de geschikte partij, na advies i.v.m. onze wensen.

Over De Geldwinkel Kennemerland (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze.nl, op basis van 306 reviews)

 

Was heel duidelijk over de verschillende mogelijkheden. Ik ben een leek en hij kon het mij goed uitleggen. No nonsens en stelt de juiste verwachtingen. Heel erg open en transparant qua kosten en mogelijkheden.

Over Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein (gemiddeld 9,5 op Advieskeuze.nl, na 40 reviews)

 

Snel en duidelijke uitleg om onze dochter weer mee te verzekeren op onze polis. Hele snelle reactie en meteen geregeld.

Over Veldsink Adviesgroep Nuenen (gemiddeld 9,5 op Advieskeuze.nl, op basis van 153 reviews)

 

Onze aanvraag liep vertraging op doordat de kopers meer tijd nodig hadden. De verhuisdatum bleef staan waardoor er een enorme tijdsdruk op onze aanvraag kwam te staan. Onze adviseur was eerlijk en realistisch over de mogelijkheden, maar heeft er met haar team alles aan gedaan om alles op tijd rond te krijgen, en dat is gelukt!

Over hypotheekvriendelijk.nl (gemiddeld 9,3 op Independer.nl, op basis van 31 reviews)

 

Naast een zeer goede kennis van alle financiële producten en een zeer gedegen voorbereiding toonde de adviseur ook oprechte interesse in mijn huidige situatie en nog belangrijker in de scenario’s voor de toekomst. Daarbij helpt ook dat de adviseur een zeer leuk en aangenaam persoon is om mee te praten. Ik was dus zeer tevreden en zal zeker terugkomen als ik daadwerkelijk een dienst nodig heb.

Over SNS Amsterdam Bos en Lommer (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze.nl, op basis van 73 reviews)

Reactie toevoegen

 
Editie