Local Hero Jarno van Zanten

Jarno van Zanten VVP 10 2017

In de rubriek Local Hero stelt VVP samen met Nh1816 het lokale advies kantoor centraal. Het belang van deze lokale helden voor de samenleving kan niet genoeg worden benadrukt.

De ondernemersgeest waart door Zeeland. Ons dorp telt opvallend veel MKB’ers onder de 4700 inwoners. Een groot deel van deze bedrijven mogen we tot onze klantenkring rekenen. Zoals in veel dorpen zijn de sociale banden hier sterk, maar Zeeland kenmerkt zich nadrukkelijk door een ondernemende houding en een bijzondere gunfactor. Ons kantoor staat letterlijk in het hart van de gemeenschap, in de Kerkstraat, de hoofdstraat van de dorpskern. Mensen lopen bij ons binnen voor advies of om even informatie in te winnen en een praatje te maken.

Natuurgebied De Maashorst omringt Zeeland en buurgemeenten als Schaijk en Uden. Van kleins af aan kom ik in het uitgestrekte landschapspark. Tegenwoordig mountainbike ik het hele jaar door in De Maashorst. Het is er altijd prachtig. In de herfst en de winter biken we tijdens georganiseerde tochten over de gevallen bladeren en modderpaden en hoewel het geen wedstrijd is, wil natuurlijk niemand in onze vriendengroep laatste worden. Op een gegeven moment ontstaat er toch een soort competitie.

Op mijn 21ste ben ik in het bedrijf van mijn ouders gestapt. Inmiddels run ik het kantoor samen met mijn broer Rob en zus Rianne. Wat mij betreft zetten we het familiebedrijf nog heel lang voort. Groei is niet onze focus, veel liever leggen we de nadruk op kwaliteit en loyaliteit aan klanten en onze leefomgeving. Wij horen graag wat klanten van onze dienstverlening vinden, om zo steeds te kunnen blijven verbeteren. Mensen waarderen onze toegankelijkheid en persoonlijke service, dat zie je terug in de rapportcijfers en feedback. Op zich opmerkelijk in de financiële sector, die er qua imago niet altijd even goed op staat. Lokale advieskantoren vormen doorgaans een uitzondering. Toegankelijk zijn en excellente service bieden, vinden wij belangrijk. Alle dagen van de week, ook s ’avonds en in het weekend. Juist als het ertoe doet, op momenten van schade, bij aankoop van een woning of de start van een onderneming is het belangrijk er te zijn wanneer de klant je nodig heeft.

Maar we zitten natuurlijk niet stil. We geloven in de combinatie van online dienstverlening en persoonlijke aandacht en advies. Onze Facebookpagina en website zorgen voor een nieuwe verbinding met klanten. Facebook werkt prima voor concrete informatievoorziening. We zetten bij informatiedeling in op preventie. Er wordt soms wat luchtig over gedaan, maar brandschade is bijvoorbeeld te voorkomen door het gebruik van goede opladers voor mobiele telefoons. De namaakopladers voor iPhone, niet zelden van Chinese makelij, kunnen gevaarlijk zijn. Het continu verlengen met snoeren en stekkerdozen, levert ook brandgevaar op. Nog een concrete tip: investeer in adequate brandblusmiddelen. Zulke preventieve ingrepen geven wat rust.

Jarno van Zanten in natuurgebied De Maashorst.

Foto : Fotobureau Roel Dijkstra

Adviseur Jarno van Zanten (41). Heeft oldtimers, met name BMW, als hobbyproject.

Kantoor Van Zanten Assurantiën, Zeeland (Noord-Brabant)

Opgericht 1994

Aantal medewerkers 3

Klanttevredenheidsscore onder klanten Nh1816 9 bij afsluiten nieuwe verzekeringen, 9,4 bij schadeafhandeling

 

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
Local hero

Local hero

In de rubriek Local Hero stelt VVP samen met Nh1816 het lokale advies kantoor centraal. Het belang van deze lokale helden voor de samenleving kan niet genoeg worden...

Local  hero... Wijnand Koudstaal

Local hero... Wijnand Koudstaal

In de rubriek Local Hero stelt VVP samen met NH1816 het lokale advies kantoor centraal. Het belang van deze lokale helden voor de samenleving kan niet genoeg worden...

"Voordeel voor de klant staat met stip op één"

"Voordeel voor de klant staat met stip op één"

“Ik kies voor klanten die op zoek zijn naar de échte adviseur." Dit zegt Dennis Friskes, directeur-eigenaar van Emerald Financiële Diensten,...