Dag van het Topadvies 2018

Dag van het Topadvies 2018 visual

VVP organiseert op 20 juni 2018 op Landgoed De Horst in Driebergen Zeist (De Baak) voor de vierde keer de Dag van het Topadvies. Dit maal onder de titel: 'Omarm een robot, ga voor advies'. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u hier klikken.


De vierde editie van de Dag van het Topadvies biedt tools, concrete praktische informatie en tips van vakexperts en topadviseurs op het gebied van automatisering, digitalisering, robotisering voor financieel adviseurs. 

Met onder meer digitale inzichten en praktische tools van adviseur en softwareontwikkelaar Paul Brederode en Rob Ubels. Brederolde: "Je kunt excelleren als adviseur samen met het kantoorteam én een robot. In de afgelopen tijd is er een behoorlijk aantal veelbelovende initiatieven op de rails gezet. Om nu te spreken van een daverend succes? Daar is het te vroeg voor. De reden hiervan is dat veel automatiseerders gefragmenteerde oplossingen aanbieden en dat ‘de mens’ zich nog niet voldoende realiseert dat een verandering noodzakelijk is." Paul en Rob bieden een concrete oplossing en maken adviseren weer een leuk vak.

Ook biedt deze dag de direct toepasbare filosofie 'Maak de ander beter' van Loek Peters (acteur hitserie Penoza). Peters: "Als acteur faciliteer je de ander zo goed mogelijk zijn/haar rol te laten spelen. Door de ander beter te maken, kies je voor jezelf. Deze positieve wederzijdse afhankelijkheid en verantwoordelijkheid zijn in het bedrijfsleven misschien niet altijd even zichtbaar als in het theater, maar minstens even sterk aanwezig. Wij geloven erin dat de adviessector zal floreren als de ‘Maak de Ander Beter filosofie’ zal worden toegepast.”

Tevens zijn er praktijkgerichte sessies over blockchain (Justin Schlee, Anva), de ultieme combinatie van advisering en digitalisering (Jan Verstegen, Eerstestap.nl), de stap naar meer declarabele uren en een hoger tarief (André van Luijk, Woonvisie), de kracht social media voor een advieskantoor (adviseur Nico van Koesveld) en antwoord op de vraag: welke innovatie waar kantoor én klant baat bij hebben, omarm je (Gert Vasse, Yellowtail en Bart Nijen Twilhaar, Startershypotheekonline.nl).

Meer informatie

Voor het volledige programma en inschrijvingen klilk HIER.