Inspiratiesessie VLPN: Willem Vreeswijk

Willem Vreewijk 2017 in het bos

De Vereniging Life Planners Nederland (VLPN) organiseert op 15 november een Proeverij Life Planning in het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, Austerlitz. Geïnteresseerden kunnen kennis maken met life planning, tevens is er inspiratie van Willem Vreeswijk (hoofdredacteur VVP en oprichter van de stichting New Finnacial Forum).

Met de stichting New Financial Forum biedt Willem een platform voor financials en andere betrokkenen om van binnenuit en met elkaar te bouwen aan een betere financiële sector. Om dat te kunnen doen moeten we wel uit ons vastgeroeste paradigma breken. En dat begint met alles bevragen, ook jezelf. En vervolgens verantwoordelijkheid nemen. “Daar draait het echt om: de financiële sector is er heel erg goed in de verantwoordelijkheid buiten zichzelf te leggen. Het is onzin. Je kunt altijd iets doen.”

Zie ook het videoportret dat MaatschapWij van Vreeswijk heeft gemaakt. Op 15 november deelt hij zijn visie, biedt hij inspiratie en gaat hij graag de dialoog aan over verantwoordelijkheid. Aanmelden of informatie: secretaris@vlpn.nl.