VVP Event Bijzondere risico's

Bijzondere risico's VVP Event

 

VVP organiseert samen met OOM Verzekeringen, De Hoop, Turien & Co. en de Vereende op woensdag 28 maart het Kennisevent Bijzondere Risico's. Financieel adviseurs worden door Reinier Pollmann (AFM), Anita Hol-Bubeck en andere professionals bijgepraat over een steeds complexer wordende wereld, waarin de behoefte aan persoonlijk advies alleen maar toeneemt. Voor inschrijvingen kunt u HIER klikken.

 

De vraag van klanten verandert. Ondernemers en particulieren willen meer weten over de risico’s die verregaande digitalisering en moderne technologieën met zich meebrengen. Van adviseurs wordt verwacht, dat ze op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en pasklare oplossingen kunnen bieden. Waar moet je op letten bij het verzekeren van bijvoorbeeld cyberrisk, Piaggio MP3’s, drones, tiny houses, bijzondere voertuigen, zelfrijdende auto’s, Can Am Spyders en medische verhoogde risico's? In hoeverre dient een adviseur zich hierin te specialiseren?

 

Programma

Het VVP Kennisevent Bijzondere Risico’s biedt in samenwerking met specialisten kennis en praktische tools voor adviseurs die hun klanten willen ondersteunen bij nieuwe, complexe vraagstukken. Reinier Pollmann (Innovatie & Fintech AFM) zet de AFM-visie over toezicht op innovatie uiteen. Waar ziet de AFM innovatieve ontwikkelingen en daarmee gepaard gaande kansen en mogelijke risico’s? Freelance docent en auteur schadeverzekeringen Anita Hol-Bubeck deelt haar kennis over innovatie in de adviespraktijk. De moderne werkwijze van de creatieve ondernemende particulier en ondernemer zorgen immers voor nieuwe risico’s, die vragen om adequate inventarisaties en analyses van adviseurs.

 

Deelnemers hebben daarnaast de keuze uit interactieve workshops van kennispartners OOM, Turien & Co., de Vereende en De Hoop. Het event wordt afgesloten met een debat tussen de deskundigen.

 

Meer informatie

Voor het volledige programma en inschrijven kunt u HIER kijken.