Centraal Beheer lanceert CyberZeker

Jack Hommel

Centraal Beheer introduceert CyberZeker; een cyberverzekering, een 24/7 hulpdienst en aanvullende cyberdiensten voor mkb-ondernemers. "In een later stadium zullen we ook andere diensten aanbieden die het securityniveau omhoog brengen. Denk bijvoorbeeld aan monitoringsdiensten en een awareness-programma voor medewerkers", aldus Jack Hommel, directeur bedrijven bij Centraal Beheer.

Hommel: “Bedrijven met een cyberverzekering bij Centraal Beheer kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. Een melding van een cyberincident of gegevensinbreuk beoordelen we eerst met ons cyberteam. Is het ernstig, dan brengt onze partner Fox-IT samen met de IT’ers van het getroffen bedrijf alles weer op orde. Hun kennis van de systemen combineren we met onze specifieke kennis van cyber security.”

Met de AVG-checklist helpt Centraal Beheer ondernemers inzicht te krijgen in de maatregelen die ze moeten nemen om te kunnen voldoen aan de nieuwe privacywetgeving.

Centraal Beheer biedt bedrijven tegen betaling ook een Cyber Security-assessment aan. Een specialist beoordeelt op locatie de huidige ICT-beveiliging op 3 belangrijke onderdelen: personeel, bedrijfsprocessen en technologie. Het adviesrapport geeft aan welke cyberrisico’s de mkb-ondernemer loopt en welke beveiligingsmaatregelen hij het beste kan nemen om de kans op cyberincidenten en menselijke fouten te verkleinen. Om een eerste indruk te krijgen van de cyberrisico’s kan hij een kosteloze checklist invullen.

Reactie toevoegen

 
Lees meer over