Eerste commercial nieuw digitaal label Vivat nowGo

Eerste commercial nowGo

NowGo, het nieuwe digitale label van Vivat, heeft haar eerste commercial gelanceerd. De commercial voor autoverzekeringen is de eerste in een reeks commercials die online te zien is. Opvallend aan de commercials is dat deze in het geheel achterstevoren (in reverse) worden afgespeeld.

Met dit effect wil nowGo laten zien dat "je pas echt kan genieten vanaf het moment dat je voor nowGo hebt gekozen".

Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van Vivat: “NowGo is opgericht vanuit de overtuiging dat verzekeren vandaag de dag veel transparanter en gemakkelijker kan. Geen ingewikkelde formulieren, lange wachttijden of onduidelijke informatie. NowGo biedt digitale oplossingen om het leven makkelijker en leuker te maken. Wij richten ons met nowGo voornamelijk op de ‘early adaptors’. Dit zijn veelal jongvolwassenen, die hun financiële zaken graag zelf regelen. Zij zoeken ook liever zelf uit wat het beste bij hen past. Vrijheid en nieuwe ervaringen opdoen zijn voor hen belangrijk.

"In juli van dit jaar zijn we live gegaan met de eerste nowGo verzekeringsproducten, zoals auto-, reis- en woonverzekeringen. We positioneren nowGo als nieuwe financiële serviceprovider die in de toekomst, naast verzekeringen, ook digitale diensten wil bieden die het leven makkelijker en leuker maken. De verzekeringen zullen daar natuurlijk altijd centraal in blijven staan. De nowGo producten zijn inmiddels al aardig populair aan het worden onder de beoogde doelgroep. We zijn er klaar voor om ons nieuwe online merk nu breder in de markt bekend te maken. We lanceren onze campagne de komende tijd online, omdat onze doelgroep dagelijks op het internet te vinden is.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
Zelf verder als nowGo

Zelf verder als nowGo

Zelf gaat verder als nowGo, het nieuwe online merk dat Vivat medio vorig jaar lanceerde. "Medio mei gaat Zelf over in nowGo. Dezelfde verzekering, dezelfde voorwaarden...

Vivat-dochter NowGo lanceert deviceverzekering

Vivat-dochter NowGo lanceert deviceverzekering

NowGo, dochter van Vivat, heeft een Deviceverzekering gelanceerd voor smartphone, tablet en laptop. De polis biedt dekking voor diefstal en beschadiging van een...