Knab crowdfunding steunt Fitclub Nederland

Knab crowdfunding

Met het bedrag van 135.000 euro dat Fitclub Nederland heeft opgehaald bij het publiek via Knab Crowdfunding, kunnen de initiatiefnemers een eigen vestiging in Amersfoort openen.

 

Fitclub Nederland verzorgt sinds 2013 personal trainingen voor eenlingen en kleine groepen (4 tot 8 personen). Op dit moment worden de trainingen gegeven op de locatie van bestaande sportscholen (onder meer bij Basic Fit). De onderneming is gestart door Jairo Birsak en Joel Helms. Fitclub Nederland werkt met vaste programma’s. Sinds 2016 hebben Jairo en Joel twee medewerksters in dienst en is een aparte Ladies Fitclub als merk neergezet.

 

“Door een eigen vestiging naast het huidige businessmodel te openen kunnen Jairo en Joel de onderneming naar het volgende niveau tillen", zegt Remko Jansen van Knab Crowdfunding. "Tevens willen ze in de toekomst deze eigen vestiging gebruiken als ‘conceptstore’, als voorbeeld voor andere vestigingen en mogelijk als kickstart van een franchiseconcept. Knab Crowdfunding is voor deze ondernemers in beweging een extra steun.”


Powered by Collin

Knab Crowdfunding wordt aangeboden door Knab in samenwerking met Collin Crowdfund. Collin beoordeelt de leningaanvragen en beheert de leningen. De looptijd van de lening voor Fitclub Nederland is 60 maanden met een lineaire maandelijkse aflossing. De rente bedraagt 8 procent gedurende de gehele looptijd.

Lees meer over
Volgens Knab kan na vijf jaar de vlag uit

Volgens Knab kan na vijf jaar de vlag uit

Knab bestaat vijf jaar. Volgens Knab zelf is inmiddels de weg naar groei ingezet. Zo telt Knab momenteel ruim ruim 155.000 bankklanten en scoort het de hoogste...