Ook scheidingsadviseurs op Advieskeuze.nl

Erik Baijens

Ook scheidingsadviseurs kunnen zich vanaf nu profileren op Advieskeuze.nl. Door de samenwerking met alle vestigingen van scheidingsadviseur Settlement is de eerste grote stap in deze richting gezet.

 

Christian Bouter, mede-oprichter van Advieskeuze.nl: "Tot nu toe lag de focus voornamelijk op financieel advieskantoren. Maar daar gaat met deze stap richting scheidingsadviseurs verandering in komen. Scheidingsadvies is niet het grootste maar wel een heel belangrijk thema op de site, omdat de meeste mensen in eerste instantie vooral online op zoek gaan naar informatie en een adviseur."

Erik Baijens (foto), medeoprichter van Settlement: “Advieskeuze.nl heeft het onafhankelijke internetplatform ontwikkeld vóór de adviesbranche. Settlement ondersteunt dit initiatief van harte en is daarom met alle vestigingen ambassadeur geworden. Daarbij kunnen we onze dienstverlening en klanttevredenheid tonen.”


 

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
Nibc Direct nieuwe partner Advieskeuze

Nibc Direct nieuwe partner Advieskeuze

NIBC Direct is partner van Advieskeuze geworden. Advieskeuze: "In de nieuwsbrief van november kondigden we het al aan: de onthulling van drie nieuwe partners....

Advieskeuze.nl bestaat vijf jaar

Advieskeuze.nl bestaat vijf jaar

Advieskeuze.nl stond woensdag even stil bij het feit dat de reviewsite vijf jaar geleden werd opgericht. In een mail aan relaties schrijft Advieskeuze.nl: "Vandaag...