Laatste inschrijfmogelijkheid Dag van het Topadvies

Dag van het Topadvies 2017

Over een paar dagen vindt in Leusden de Dag van het Topadvies plaats, een intermediaire praktijkdag, puur gericht op adviseurs. Met intermediaire topsprekers en sparringssessies met collega-adviseurs over relevante zaken als commercialiteit en compliance, postiionering, jpersoneelsbeleid, nieuwe juridische spelregels. Dit, en veel meer, zijn de ingrediënten van de derde Dag van het Topadvies die VVP organiseert op 21 juni a..s. 

De Dag van het Topadvies is een kennis-, netwerk- en inspiratie-event, speciaal voor financieel adviseurs. De vorige twee edities werden door adviseurs gewaardeerd met een 9. Met deze derde editie wil VVP adviseurs opnieuw een spectaculair event bieden van het hoogste praktijkniveau.  Met adviseur Bertjan Scheepbouwer (directeur Lukassen & Boer). Het motto van Pippi Langkous - "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan" - is hem op het lijf geschreven. Een must go voor iedere adviseur die van medewerkers mede-ondernemers wil maken in deze nieuwe financiële wereld. Het slotakkoord is van Piet Mars, oprichter van het bijzondere bedrijf AFAS en een ondernemer met een groot hart. "Wat betekent jouw bedrijf voor de maatschappij? En wat is je meerwaarde voor je medewerkers en klanten? Denk daar eerst goed over na. Ga dan morgen één procent anders doen. Probeer de bakens te verzetten en start met hele simpele dingen. Afspraak is afspraak. Hoe kun je je klanten en medewerkers verrassen? Hoe deel je je succes? Laat je maatschappelijke meerwaarde je leidraad zijn.”
En met zes praktijkgerichte dialoogsessies met intermediaire vakexperts.

 

WORKSHOP COMPLIANCE

"Bevrijd jezelf uit het woud van regels. Silva Janssen (Oostdam & Partners) laat in haar workshop zien hoe dit moet. Zij biedt een overzicht van de regels voor advieskantoren plus een nieuwe aanpak hoe je hiermee om kan gaan en laat zien dat je veel meer bereikt als je je goed afstemt op wat je klant vindt in plaats van de wat de regels voorschrijven.

 

WORKSHOP JURIDISCH

"De wereld verandert snel. Daarmee ook de spelregels die gelden voor uw vak. En de risico's waar u uw klanten over adviseert. Wilt u weten wat dat betekent voor uw adviespraktijk?" Advocaat Robin van Beem van Polis Advocaten geeft antwoord.

 

WORKSHOP KANSEN PAKKEN

"De veranderingen in de sector bieden kansen, maar dan moet je wel in beweging komen. Oude gewoontes en wetmatigheden loslaten en je volledig richten op meerwaarde voor klanten. Dat is een zoektocht die tijd kost naast je dagelijkse werk en door een aantal voorspelbare fases gaat." Björn Bierhaalder (MCH Consultancy) bespreekt de kansen voor adviseurs en de bewegingen die nodig zijn om deze te benutten.

 

WORKSHOP BETEKENIS

"Als je als adviseur relevant wilt blijven voor je klant, zul je (blijvend) van betekenis willen zijn. In deze workshop gaan we niet alleen in dialoog over betekenis, maar leer je ook op een leuke manier hoe je potentiële klanten kunt overtuigen waarom ze voor jou moeten kiezen." Jelle Bartels (Next Step Factory) geeft een workshop met als motto: refresh your business.

 

WORKSHOP CULTUUR

Cultuurverbetering van advieskantoren. Ervaringsdeskundige Jack Vos (Luyten Adviesgroep) laat zien hoe je van medewerkers betrokken mede-ondernemers maakt die niet het eigen belang maar het belang van het kantoor voor ogen hebben.

 

WORKSHOP POSITIONERING

Welke rol kies je als adviseur en wat zijn de kritische succesfactoren? Kennis is het toverwoord. Niet de kennis die op de digitale straat ligt, maar de kennis die de adviseur tot een autoriteit maakt bij een specifieke doelgroep. Een van de mogelijkheden voor een nieuwe positionering is die van risicomanager. Adviseur Bob Klijn, algemeen directeur van Herenvest, zet de kritische factoren op een rij.

 

Deze derde Dag van het Topadvies vindt plaats op 21 juni in het DaVinci Theater in Leusden. Ontvangst 12,30 uur. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door AFAS, Allianz, Legal & General/Scildon en Nedasco. Deelnamekosten bedragen € 75,- exclusief BTW per persoon voor abonees van VVP. Niet-abonnees betalen € 125,- exclusief BTW. Mis deze mooie adviesdag niet! Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheid, klik HIER.

Lees meer over
Wezenlijke antwoorden voor adviseurs

Wezenlijke antwoorden voor adviseurs

Financieel adviseurs helpen schade voorkomen, schades herstellen en maken dromen waar. Dichter bij de klant kun je niet komen. Het vak zal de komende jaren alleen...

Financiële adviseurs op VVP Dag van het Topadvies

Financiële adviseurs op VVP Dag van het Topadvies

Financiële topadviseurs, daar draait het om tijdens de VVP Dag van het Topadvies op woensdagmiddag 21 juni in Leusden.Veel praktijkinfo en dialoog met collega-adviseurs...

Terug naar de kern van je ondernemerschap

Terug naar de kern van je ondernemerschap

“Wat betekent jouw bedrijf voor de maatschappij? En wat is je meerwaarde voor je medewerkers en klanten? Denk daar eerst goed over na. Ga dan morgen één...

"Intermediaire zoektocht kost tijd"

"Intermediaire zoektocht kost tijd"

"De veranderingen in de sector bieden kansen, maar dan moet je wel in beweging komen. Oude gewoontes en wetmatigheden loslaten en je volledig richten op meerwaarde...

Waarom klanten voor jouw advieskantoor gaan kiezen

Waarom klanten voor jouw advieskantoor gaan kiezen

"Als je als adviseur relevant wilt blijven voor je klant, zul je (blijvend) van betekenis willen zijn. In deze workshop gaan we niet alleen in dialoog over...

Wat betekenen de nieuwe spelregels voor uw adviespraktijk

Wat betekenen de nieuwe spelregels voor uw adviespraktijk

De wereld verandert snel. Daarmee ook de spelregels die gelden voor uw vak. En de risico's waar u uw klanten over adviseert. Wilt u weten wat dat betekent voor uw...