Sedgwick Nederland breidt aanbod uit

Ian Muress

Na een marktintroductie met klanten en collega's in Rotterdam, schetste Ian V. Muress (foto), internationaal CEO van Sedgwick, de plannen om voort te bouwen op de integratie van Cunningham Lindsey. 

“Sedgwick streeft naar verdere groei door de kracht van de bredere Sedgwick-organisatie te benutten", aldus Muress. "Met bijna 50 jaar ervaring zal Sedgwick dezelfde hoogwaardige service blijven bieden aan zijn klanten en zijn oplossingen op het gebied van claims services in Nederland verder uitbreiden."

Jeroen Fröhlich, CEO van Sedgwick Nederland: “Met de steun van Sedgwick kunnen we onze capaciteit in Nederland met behulp van technologie, innovatie en de kennis van meer dan 20.000 collega's enorm verbeteren. We kunnen nu ook onze oplossingen uitbreiden voor klanten die wereldwijde vertegenwoordiging en aanvullende diensten zoeken."








Reactie toevoegen

 
Meer over
Expertise met 360 graden virtual reality

Expertise met 360 graden virtual reality

Cunningham Lindsey is gestart met het vastleggen van de situatie op de schade- en/of ongevalslocatie met 360 graden virtual reality opname als bijlage bij het expertiserapport.  ...