Start ontwoekerplatform voor adviseurs

Hubrien Meijaard

WoekerpolisVrij heeft het WoekerpolisVrij Adviseursplatform gelanceerd.

 

Adviseurs die het WoekerpolisVrij Adviseursplatform gebruiken én de eendaagse training Hersteladvies volgen, krijgen binnenkort een vermelding als deskundig ‘ontwoekeraar’ op WoekerpolisVrij.nl. Deze module wordt ondersteund door Advieskeuze.nl.

Adviseurs kunnen voor 10 euro per maand direct aan de slag via de website www.adviseursplatform.woekerpolisvrij.nl. Per klant betalen zemaximaal 45 euro, daarvoor kunnen ze tot 3 polissen per klant omzetten.

WoekerpolisVrij werd ongeveer een jaar geleden in de markt gezet door onder andere financieel adviseur Hubrien Meijaard. Het aanbod is een online stappenplan waarmee de klant beleggingspolissen ontwoekert. Inmiddels heeft de praktijk geleerd dat veel consumenten toch liever de hulp inschakelen van een adviseur. Via het WoekerpolisVrij Adviseursplatform kunnen adviseurs die hulp efficiënt en gestructureerd bieden.

Meijaard: "Wil de klant deels of helemaal zelfstandig ontwoekeren, dan kan dat. De adviseur kan live meekijken vanachter zijn computeren en geeft alleen advies waar nodig. Maar een volledig hersteladvies aanbieden kan ook. Alle benodigde gegevens kunnen automatisch uit bestaande klantdossiers worden ingevoerd."

Het WoekerpolisVrij Adviseursplatform voldoet aan alle richtlijnen voor hersteladvies. meijaard: "Dankzij de begrijpelijke informatie, verhelderende filmpjes, tips en gratis online webinars, zet je de polissen eenvoudig om naar een gelijkwaardig maar veel goedkoper product dat voldoet aan alle fiscale regels. De ingebouwde software van MoneyView garandeert de volledig onafhankelijke vergelijking van alternatieven."

Reactie toevoegen

 

Reacties

Frank van Wijngaarden - 9 oktober 2014

Maken jullie dan ook transparant wat deze training inhoud, wat de verschillende keuze mogelijkheden zijn en de juridisch afwikkeling op dossierniveau? Want daar ligt de basis van de afwikkeling van dit dossier en niet enkel het omzetten van een oude polis naar een toekomstige andere spaaroplossing. Ontwoekeren geeft tot op heden aan het omzetten van een oude spaarvorm naar een nieuwe spaarvorm. Hierbij dient civielrechtelijk naar ieder dossier te worden gekeken (deze discussie begint nu enigszins in beweging te komen dus kun je daar nog te weinig over zeggen), op actuarieel vlak (want afkoopwaarden/overdrachtsom worden enkel correct berekend op basis van de opgeven waarde door de maatschappij) en op persoonlijk niveau (de tijd die mensen nog hebben om te kunnen en te willen sparen of het dossier aanhangig te maken bij de verzekeraar/Kifid).

Frank van Wijngaarden - 6 oktober 2014

Het begint al aardig de spuigaten uit te lopen met al die zogenaamde keurmerken terwijl de AFM als marktmeester (toezichthouder) daar op zou moeten toezien. Als je een vergunning hebt en deze onderhoud dan lijkt mij dat meer dan afdoende. Hoe weet de consument nog wat een feitelijke kwaliteitswaarde heeft als het gaat om deskundigheid, klantbelang en onafhankelijkheid. Wellicht zou deze platforms zich daar eens over moeten beraden. Want wie betaald bepaald, of is het wie bepaald wordt betaald!

Ingrid Kolle - 6 oktober 2014

Waarom € 45,- per klant betalen voor kennis die je al hebt ??? Zeer vreemd, hier is een tussenpersoon toch al 2/3 jaar mee bezig en nu op eens moet hij/zij hiervoor een hulp tool hebben ???

Woekerpolisvrij start met online live begeleiding \'hersteladviseurs\'

Woekerpolisvrij start met online live begeleiding \'hersteladviseurs\'

WoekerpolisVrij start 18 maart met de eerste van vier online-live-sessies om adviseurs, die zich bezig houden hersteladvisering van woekerpolissen te begeleiden....

Woekerpolisvrij: zelf je beleggingspolis ontwoekeren

Woekerpolisvrij: zelf je beleggingspolis ontwoekeren

“Met het online stappenplan WoekerpolisVrij besparen bezitters van een woekerpolis gemiddeld 10.000 euro.” Aldus initiatiefnemer Hubrien Meijaard (Financieel...