Vanbreda en Kettlitz Wulfse onder één naam verder vanuit Gouda

Vanbreda logo 2018

Kettlitz Wulfse Verzekeringen en Vanbreda Risk & Benefits treden voortaan naar buiten als Vanbreda Risk & Benefits. "Hiermee is de volgende stap gezet in het verstevigen van de positie van het bedrijf als risicomanagementpartner." 

Met het samengaan van Vanbreda Risk & Benefits en Kettlitz-Wulfse Verzekeringen, zijn ook de volmachtbedrijven W.P. van der Held Assuradeuren BV en Kettlitz-Wulfse Volmachten B.V. gefuseerd. Zij gaan samen verder onder de naam Ecodass Insurance Services.

Sinds maart 2017 werken Kettlitz Wulfse Verzekeringen en Vanbreda Risk & Benefits samen. 


Nieuwe locatie

Op 8 juni zijn de kantoren van Kettlitz-Wulfse in Nieuwegein en Vanbreda Risk & Benefits uit Rotterdam verhuisd naar één nieuwe locatie in Gouda. Met deze verhuizing zijn ook het telefoonnummer en de e-mailadressen gewijzigd. 

Het nieuwe adres is:
Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
Telefoon: 088 – 273 32 00
e-Mail: info@vanbredanl.com


Reactie toevoegen

 
Meer over
Samenwerking Vanbreda en Insucare

Samenwerking Vanbreda en Insucare

Vanbreda Risk & Benefits, Insucare en ArboTeam gaan samen als adviseur voor ondernemers en bedrijven op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioen...

Meeuwesen Adviesgroep verder onder vlag Vanbreda Risk & Benefits

Meeuwesen Adviesgroep verder onder vlag Vanbreda Risk & Benefits

Meeuwesen Adviesgroep in Zeewolde gaat verder onder de vlag van Vanbreda Risk & Benefits. Voor Vanbreda Risk & Benefits past deze acquisitie in haar strategie...