Woekertoer 2016 voldoet ruimschoots aan verwachtingen

Ab Flipse 2014

Tien juristen en 25 financieel adviseurs hebben zaterdag 777 mensen geholpen tijdens de 'Woekertoer 2016'.

Volgens Woekerpolis.nl namen 25 financieel adviseurs deel, die in totaal 265 hersteladviezen gaven. Een van die adviseurs, Albert van der Poll, in een tweet: "Polishouder: zal ik A of zal ik B? Adviseur: allebei is veel beter dan niks doen. Polishouder: zo had ik het nog niet bekeken."

Woekerpolishouders konden ook terecht bij tien juristen van ConsumentenClaim.

Ab Flipse, voorzitter Woekerpolis.nl: "Het bijzondere aan deze toer was dat we haar voor het eerst op zaterdag organiseerden. Daarnaast dat we assistentie hebben gevraagd aan een aantal adviseurs. Deze zetten zich pro deo in. Er is met genoemde adviseurs geen enkele financiële vergoeding afgesproken, wel dat ze zich hielden aan door ons opgestelde ‘regels’."

Gezien het succes zaterdag mag worden verwacht dat in het najaar meerdere 'woekertoers' volgen.

Reactie toevoegen

 

Reacties

Hubrien Meijaard - 13 juni 2016

van tien tot vijf zaten er gewoon 25 adviseurs volle bak -op hun vrije zaterdag mensen te helpen. Mensen die zonder uitzonderingen eindelijke eens blij naar huis gingen. omdat ze serieus werden genomen, er naar ze werd geluisterd en ze echt zo goed mogelijk werden geholpen. Ik ben bijzonder blij dat we op deze manier vele honderden gedupeerden weer op weg hebben kunnen helpen. En inderdaad zoals Jeffrey ook aangeeft: die 100% geactiveerd is natuurlijk gewoon flauwekul, ook dat hebben we zaterdag (helaas) weer moeten constateren. We evalueren nog alle data, dus als de AFM en/of het Verbond wil weten hoe het echt zet: van harte welkom!: Nogmaals dank aan alle andere 25 "Alberts" van deze dag...!

Woekerpolis.nl start landelijke Woekertoer

Woekerpolis.nl start landelijke Woekertoer

Op 16 september start de Vereniging Woekerpolis.nl een landelijke Woekertoer. Op zes locaties in het land staan financiële en juridische specialisten klaar...