Positive Finance Day 2018

Positive Finance Day 2018

De succesvolle Positive Finance Day van vorig jaar krijgt een krachtig vervolg. Opnieuw een dag om elkaar te inspireren en te laten zien wat er voor goeds gebeurt in de financiële sector. Wat zijn de drijfveren van waaruit financiële dienstverleners anno 2018 opereren, wat is hun toevoegde waarde voor de samenleving en hoe maken ze dit waar? Welke concrete acties worden ondernomen, wat is hiervan terug te vinden in het hart van de financiële dienstverlening en wat kunnen we nog meer doen? Laat zien wat er is, deel kennis en laat je inspireren. Postive vibes only!

Deze kennis-, netwerk- en inspiratiedag is bedoeld voor alle financiële dienstverleners met een hart voor hun zaak en een passie voor innovatie en betekenis.

Dagvoorzitters zijn Indra Frishert (Dazure) en Willem Vreeswijk (New Financial Forum).

Met onder meer: Volkert Engelsman (ceo van Eosta, nummer 1 in de Duurzame 100, een groenteboer met een radicale visie) over inclusive finance, Michel Verwoest (lid Raad van Bestuur ASR) over de praktijk na Spitsbergen, Auteur Petra Hoogerwerf (oprichter Veleda) over échte winst en Amba Zeggen (Risk&Governance) met aansprekende financiële praktijkvoorbeelden.

Met de uitreiking van de Positive Finance Award 2018 voor het initiatief dat de financiële sector het meest positief in het nieuws heeft gebracht. Met als juryleden: Odette Bakker (Dazure), Antoinette Kalkman (Flexfront), Alexander Koene (BR-ND) en Arjan Bijlsma (Munt Hypotheken). De jury wordt geassisteerd door tal van Spotters om de parels uit de financiële wereld te vinden, zoals Kim Cramer (BR-ND), Michael Dooijes (Startup Bootcamp Fintech, Cybersecurity), Pieter Ris (I-KYC, anti-money laundering), Jelle Jansons (Nationale-Nederlanden), Justin Schlee (Anva), Amba Zeggen (Risk&Governance) en Gijs van Reeden (FlexFront).

De Positive Finance Day, ondersteund door onder meer ING en ASR, brengt het beste uit de sector naar boven. Be Inspired en schrijf je HIER in.

https://www.newfinancialforum.nl/events/positivefinanceday-2018