2018-editie van de RekenHulp verschenen

de RekenHulp 2018

Bij de Bureaus in Houten is de nieuwe editie van de RekenHulp verschenen. In de 48 pagina’s tellende RekenHulp 2018, die in een recordoplage van 2.500 exemplaren wordt gedrukt, worden veelgebruikte cijfers met betrekking tot personenschade, bijgewerkt tot en met 1 januari 2018, op een overzichtelijke wijze gerubriceerd. De RekenHulp 2018 kan gratis worden besteld bij m.dejongh@debureaus.nl.

In de RekenHulp is naast genoemde cijfers bovendien jurisprudentie opgenomen die voor de bepaling van personenschade van belang kan zijn. Daarnaast zijn relevante informatie en financiële gegevens te vinden met betrekking tot de sociale zekerheid, loon- en inkomstenbelasting en toeslagen. Ook zijn de richtlijnen van de Letselschade Raad opgenomen, alsmede het rekenmodel overlijdensschade, kapitalisatiefactoren en informatie die nodig is voor het berekenen van het verlies van arbeidsvermogen. 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Personenschade: RekenHulp 2017 verschenen

Personenschade: RekenHulp 2017 verschenen

Bij de Bureaus in Houten, de krachtenbundeling van vijf gespecialiseerde bureaus die ondersteunende diensten leveren op het gebied van letselschade, is de nieuwe...