quote

"In 2020 wordt de meerderheid van de hypotheken online geregeld" Olivier Tardieu (eyeOpen.nl) in VVP 7

stelling

"Verlenging overgangs-termijn PEplus met drie maanden is te kort"

nieuws

NOORDHOLLANDSCHE BIEDT INTERMEDIAIR VERZEKERINGSAPP

De Noordhollandsche van 1816 heeft de VerzekeringsApp ontwikkeld, een nieuw marketingmiddel voor intermediairs.


26 juni 2012

De VerzekeringApp is naar eigen zeggen de eerste Nederlandse mobiele interactieve internetvoorziening die speciaal voor tussenpersonen is gemaakt. De VerzekeringApp is dus geen maatschappij app maar een marketingtool waarmee de adviseur zijn toegevoegde waarde voor zijn klant nog beter in beeld kan brengen.

Met de VerzekeringApp krijgt de klant een mobiele internet applicatie in handen, waarmee hij interactief Noordhollandsche verzekeringszaken bij zijn tussenpersoon kan regelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat hij bij een aanrijding via het onderdeel mobiel schademelden die schade direct bij zijn adviseur kan melden, waarbij de klant- en schadegegevens meteen in de applicatie worden meegenomen. Ook kan hij met een speciaal noodhulpnummer direct hulp inroepen bij een noodsituatie.

De app bevat ook alle actuele gegevens van zijn adviseur en de klant kan zijn polissen 24/7 in het digitale polisdossier ‘ Mijn Polissen’ raadplegen inclusief de van kracht zijnde voorwaarden. De App bevat ook zijn groene kaart. De VerzekeringApp is momenteel beschikbaar voor iPod touch, iPhone en iPad met versie 5 of hoger van Apple’s besturingsprogramma iOS. Op een later tijdstip zal de APP ook in een Android versie beschikbaar komen.
 

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

 • 'IK STAP OVER VAN BANK'-WEEK GESTART (3 reacties)

  Journalist Rutger Bregman vertelde maandagavond in Radar over de 'Ik Stap Over Van Bank'-week die hij heeft uitgeroepen.

 • TWEEDE KAMERLEDEN OP WERKBEZOEK BIJ PLANNERS

    Aukje de Vries (VVD) heeft de aftrap gegeven van een serie van werkbezoeken die de Vereniging FFP organiseert met Tweede Kamerleden.

 • OVFD GEEFT ADVIESVIDEO WEG (1 reactie)

  Communicatiebureau Artica heeft in opdracht van de OvFD twee video’s - een uitgebreide- en een social media versie – ontwikkeld, die onafhankelijke adviseurs kunnen gebruiken om consumenten te informeren over het belang van onafhankelijk advies.

 • PREMIES ANNULERINGSVERZEKERING LOPEN STERK UITEEN

  De premies voor een annuleringsverzekering lopen flink uiteen. MoneyView komt verschillen tegen van meer dan 200 procent voor vergelijkbare dekkingen. Dit blijkt uit de special Reisverzekeringen van het onderzoeksbureau.

 • "SALARISVERHOGING FINANCIALS TERUGDRAAIEN"

  Vier op de vijf Nederlanders in negatief over de salarisverhogingen van topbestuurders in de financiële sector en vindt dat banken en verzekeraars de verhoging moeten terugdraaien. Dit blijkt uit de resultaten van een opiniepeiling (doro Motivaction) die vandaag werden gepresenteerd tijdens het mini-seminar Vertrouwen & Ethiek van FNV Finance.

 • ANNET SUPER NAAR KOREVAAR PERSONENSCHADE

  Annet Super is sinds 1 april als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Ard Korevaar personenschade.

 • KABINET KOMT MET AANPASSING BOX 3-HEFFING

  Op Prinsjesdag komt het kabinet met een voorstel tot aanpassing van de vermogensrendementsheffing. Minister Dijsselbloem zei dit tijdens een spreekbeurt in Washington. Het bericht is inmiddels bevestigd door het ministerie van Financiën.

 • MAPLE BANK ACTIEF OP NEDERLANDSE HYPOTHEEKMARKT

  CMIS Group is een strategische samenwerking aangegaan met Maple Bank in Frankfurt. Via dochterbedrijf Selectief Hypotheken van CMIS investeert Maple Bank (een van oorsprong Canadese bank) op de Nederlandse hypotheekmarkt. Selectief Hypotheken biedt hypotheken aan via kantoren van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek.  

 • SAMENWERKING DAK EN CREDIVANCE

  Voortaan zijn alle consumptieve kredieten van Credivance beschikbaar via myView, het midoffice systeem van DAK.

 • "VERLENGING OVERGANGSTERMIJN GOEDE EERSTE STAP" (2 reacties)

  De overgangstermijn om de PEplus-examens en initiële Wft-examens te kunnen afleggen wordt verlengd tot 1 april 2016. Adfiz, CFD, NVF, NVGA en OvFD vinden dit een goede eerste stap. De brancheorganisaties zien dat er oog is voor de argumenten uit de markt, maar constateren ook dat met dit uitstel zeker niet alle problemen zijn opgelost. Bovendien vragen zij zich wel af of deze overgangstermijn lang genoeg is. Eerder is gevraagd om een jaar uitstel door de organisaties. 

Meer nieuws...

New Financial Forum

Je geld of je leven

Maskers af De uitspraak: ‘JE GELD OF JE LEVEN’ is zo gek nog niet. Ook al sta je raar te kijken als er een mes op je borst is gericht en je ineens beseft dat het om je portemonnee te doen is. De keus is dan gauw gemaakt. Overleven dan maar. Geld geeft het leven niet. Precies, daartoe is geld niet in staat. Maar als geld leven gaat dienen is dat heel mooi. Om geld die rol te geven is authentiek leiderschap nodig. En authentiek leiderschap begint voor elke mens met de vraag: Wie b...   Lees meer »

Jan Willem Kirpestein - Als geld de rol krijgt waarvoor het geld is bestemd, kan leven in al zijn concreetheid blijven bloeien en groeien. Om geld deze rol te laten vervullen is onvoorwaardelijke liefde voor het leven nodig. Geld als zodanig kan geen leven geven. Dat kan alleen degene die met geld omgaat. En dat is een kwestie van leiderschap.