quote

"Nederlandse Investeringsinstelling moet impuls aan Nederlandse economie opleveren" Loek Sibbing, ceo NII

stelling

"Reaal had lef moeten hebben om Reaal Direct neer te zetten"

nieuws

ALS DAT MAAR GEEN DEUK IN HET IMAGO WORDT

Op de website van sponsor Allianz stond dinsdagochtend nog verouderde informatie over Bavaria City racing. Dan doet paddock partner FOCWA van het racefestijn in Rotterdam het beter: de organisatie stuurde een foto van oud-premier Balkenende met de meisjes van het FOCWA-promotieteam.


28 augustus 2012

De vraag is natuurlijk wel of deze foto geen deuk in het behoudende imago van Balkenende betekent. Maar het oogt in ieder geval zonniger dan de foto's van een verregende Balkenende tijdens het evenement in een open wagen. Het FOCWA-promotieteam reed met haar limousine mee in de Driversparade. Zij deelden onder andere schadeformulieren uit. De vele bezoekers maakten tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik met de promotiedames op de foto te gaan.

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
NIEUW: UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Juist in dit bijzondere jaar vindt VVP het belangrijk dat de dialoog over allerlei belangrijke zaken gaande blijft. Daarbij is ook jouw inbreng ook van grote waarde. Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader is onze website aangepast en wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

 • AFM INTERVIEWT MARC VAN HERPT OVER VAKBEKWAAMHEIDSEISEN: "GA SPARREN MET COLLEGA'S"

  De AFM zegt dat de impact van de vakbekwaamheidseisen groot is en dat er vragen bij financieel dienstverleners leven. Vandaar in de nieuwsbrief een interview met adviseur Marc van Herpt van Verberkmoes Assurantiën. Hij pleit er voor om samen met collega's te sparren en de lesstof door te nemen.

 • ROB KLUYT NIEUWE CEO TALENT&PRO

  Rob Kluyt is als opvolger van Emile Bezemer benoemd tot ceo van detacheerder Talent&Pro.

 • GEBREK AAN UITDAGING KNELPUNT IN FINANCIËLE SECTOR

  De financiële sector krijgt het steeds lastiger om goede specialisten aan te trekken. Niet de beloning, maar een gebrek aan uitdaging nekt het imago van de sector. Dit blijkt uit onderzoek van Brunel onder meer dan 850 werknemers en werkgevers in de financiële branche.

 • DE BOER OVER TRENDS N AFWIKKELING LETSELSCHADE

  Tijdens het jaarlijkse congres van de Letselschade Raad sprak Verbondsdirecteur Leo de Boer over de vraag::‘Hoe krijg en houd je grip op de afwikkeling van letselschadezaken?' Jaarlijks zijn er circa 60.000 verkeersongevallen met letselschade. Voor verzekeraars een schadelast van 1 miljard euro per jaar. "De afwikkeling van letselschade kan beter en sneller", zei De Boer. "Verzekeraars houden de voet op het gaspedaal." 

 • FINALISTEN PLANNER VAN HET JAAR BEKEND

  De drie genomineerden voro de 'FFP-Financieel planner van het jaar 2014' zijn Jasper Horsthuis (De Scheidingsdeskundige uit Meerssen), Sietze Alkema (Omnyacc GoesDeen uit het Noord-Hollandse Grootebroek) en Alex Erlings (Rabobank Drechtsteden uit Hendrik Ido Ambacht).

 • CCS KOMT MET PERSOONLIJKE HERBOUWWAARDEMETER

  CCS heeft samen met Infofolio een methodiek voor het gebruik van gegevens rond brandverzekeringen ontwikkeld waarmee verzekeraars en volmachtbedrijven op basis van postcode en huisnummer een persoonlijke herbouwwaarde en inboedelwaarde voor de klant kunnen vaststellen.

 • MUNT HYPOTHEKEN GOED VAN START

  De nieuwe hypotheekverstrekker is naar eigen zeggen uitstekend van start gegaan. "Alleen al in de eerste week heeft FlexFront ruim 200 nieuwe aanstellingsverzoeken ontvangen”, aldus Christiaan Schipper, directeur FlexFront.

 • HDN: SEPTEMBER TOPMAAND HYPOTHEKEN

  Na de traditionele zomerdip registreert het Hypotheken Data Netwerk (HDN) in september 19.700 unieke hypotheekaanvragen. ‘Dit is het hoogste aantal van dit jaar’, aldus Dorine van Basten, directeur HDN

 • HISCOX: "MKB OPTIMISTISCHER"

  De omzet van mkb-ers zit in de lift. Ruim de helft van de mkb-ers is positief gesetmd over het bedrijf en de economie, zo blijkt uit onderzoek van Hiscox.

 • ZORGVERZEKERDEN ONWETEND OVER EIGEN BIJDRAGE ZORGKOSTEN

  Zorgverzekerden weten van te voren vaak niet dat de polis niet alle zorgkosten vergoedt. Dit blijkt uit onderzoek onder 11.000 mensen naar hun ervaringen met hun zorgpolis in 2013 door de patiëntenkoepels NPCF, het Landelijk Platform GGZ en Ieder(in).

Meer nieuws...

New Financial Forum

AOV advisering en een kronkel in het WFT-vakbekwaamheidsbouwwerk

Dat beleid ontwikkeld achter de tekentafel in de praktijk soms tot wel hele eigenaardige situaties leidt bleek toen ik gisteren contact had met de AFM.   Ik had een vraag waarover ik helaas op het internet niets kon terugvinden en ook bij de CDFD kwam ik niet verder dan een doorverwijzing naar de AFM. Vol goede moed een mailtje naar de AFM verzonden waarop een bijzonder vriendelijke medewerker mij al binnen enkele uren belde.   De vraag die ik de AFM heb voorgelegd was: Mag een Ad...   Lees meer »

Ozewald Wanrooij - Ik geloof dat het denken vanuit betekenis de sleutel is van duurzame rendabele organisaties waarin mensen werken vanuit hun persoonlijk drijfveren, primair gericht op het belang van anderen. Hierbij hoort een economie waarin bedrijven realiseren dat het streven naar winst niet betekenisvol is, maar het streven naar betekenis wel winstgevend. Hierbij moet ieder mens van toegevoegde waarde kunnen zijn zonder hierin belemmerd te worden door zichzelf en/of door anderen.