quote

"Mafklappers. is vaak net zoveel werk als een nieuwe hypotheek" Albert van der Poll over kritiek Consumentenbond op kosten hypotheekwijziging

stelling

"Hypotheekverstrekkers gaan veel te halsstarrig om met BKR-registraties"

nieuws

DIKS ZET IN OP MOBIELE WEBSITE

Diks Verzekeringen ziet op verzekeringsvlak meer toekomst in mobiele websites dan in apps. Aldus directeur Marc Diks bij de lancering van haar mobiele website.

 


30 januari 2013

Diks: "Een app is alleen nuttig als het een toegevoegde waarde heeft. Waarom zou je immers een app downloaden als deze dezelfde werking heeft als een mobiele website? Bovendien zien wij het nut van een app pas in, wanneer je deze regelmatig gebruikt. Wij verwachten niet dat iemand met grote regelmaat premies gaat vergelijken. Voor deze toepassing zien wij een app dan niet als toekomst en oplossing. Zolang de verzekeraar het met een mobiele website afkan, moet je altijd hiervoor kiezen. Bovendien is het een stuk voordeliger in beheer en onderhoud." De klant kan sinds 1 januari met een smartphone op de mobiele website mobiel.diks.nl een verzekering afsluiten, premies vergelijken, een schade melden, wijzigingen doorgeven of informatie opzoeken over een bepaalde verzekering. Diks Verzekeringen is volgens eigen zeggen één van de eerste aanbieders in Nederland die verzekeren via een smartphone mogelijk maakt.

Tags: diks

MEER LAATSTE NIEUWS

Volg VVP op twitter via: www.twitter.com/vvpvandaag

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...