NEUTRALIS STELT BUDGETTOOL GRATIS BESCHIKBAAR

Neutralis stelt haar budgetoverzicht gratis ter beschikking van collega-adviseurs. Het budgetoverzicht is een Excel-bestand dat Neutralis door haar cliënten laat invullen en waarvan de gegevens eenvoudig in ieder financieel advies kunnen worden verwerkt.

24 juni 2013

Ozewald Wanrooij van Neutralis: "Neutralis gelooft dat de rol van adviseurs snel verandert en dat de bemiddeling in financiële producten naar de achtergrond verdwijnt. Toch is Neutralis ervan overtuigd dat adviseurs een essentiële rol kunnen vervullen in het helpen van mensen bij het verwerven van kennis en inzicht. Neutralis wil collega-adviseurs ondersteunen door het beschikbaar stellen van de budgettool die zij binnen haar eigen praktijk gebruikt. Collega’s die op dit moment productbemiddeling binnen hun dienstverlening centraal hebben staan, willen wij stimuleren na te denken over hun rol en laten zien dat er ook alternatieven zijn. Dit doen wij door de kennis, praktijkervaring en inzichten te delen die wij sinds 2000 hebben opgedaan met het werken op feebasis. Het budgetoverzicht draagt bij aan het verbeteren van inzicht en bewustwording in de eigen bestedingen bij de cliënt; het verbeteren van het inzicht in de uitgaven voor kinderen; het verbeteren van de kwaliteit van het financieel advies en het vergroten van de duurzame waarde van de adviseur."

Fred Groen / Fred Groen Financieel Advies

Ik houd mij aanbevolen.
Goed initiatief van Neutralis.
Ik zie het ook zo dat wij een andere rol gaan krijgen in de toekomst en daar moet je wel op inspelen.
Op prijs concurreren tegen grootbanken ga ik niet volhouden en hoeft ook helemaal niet.
Ik ben momenteel mijn business model verder aan het aanpassen naar Financiële Planning kantoor.
Dus meer accent op advies en minder op bemiddelen en inzetten op rol als most trusted advisor. Dit op basis van vaste fee en service- abonnementen.

Ik wens Neutralis veel succes met de business en blijf ze met belangstelling volgen.

met vriendelijke groet,

Fred Groen Financieel Advies

C.S. de Jonge - Haveman / De Hypotheekshop

Hoe kom ik aan die budgettool? Ik zie de toegevoegde waarde!

Ozewald Wanrooij / Neutralis

@ C.S. de Jonge en Fred. Helaas heeft het VVP vergeten te vermelden dat de tool gewoon van onze site te downloaden is. We hebben deze onder Business Consultants en dan onder tools geplaatst. Kan niet missen.
Ik hoop dat je er wat aan hebt. Binnen ons adviesproces is het van grote toegevoegde waarde. Ik hoop dat jullie er heel veel aan hebben. Succes!

• KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

• WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

"De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

• CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

• REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer.

• MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.