quote

"Steeds meer zogenaamde #onafhankelijk adviseurs zitten bij de #aov #maatschappij op schoot..." Arnoud Wennekus op LinkedIn

stelling

"Verzekeraars moeten eindelijk schoon schip maken bij woekerpolissen"

nieuws

VIER PARTIJEN BOUWEN COMMUNITY 'DOENWIJSAMEN.NL'

Yellowtail, Advieskeuze.nl, Newest Industry en Eerstestap.nl hebben samen ‘Doenwijsamen.nl’ ontwikkeld. "Dit is een onafhankelijk community platform dat alle informatie en het (financiële) proces dat komt kijken bij een ‘life event’ zoals bijvoorbeeld een kopen van een huis, geboorte van een kind of een verbouwing, op één plek beschikbaar stelt en de consument daarmee eenvoud gaat bieden", aldus Gert Vasse van Yellowtail.  Het platform wordt daadwerkelijk gelanceerd als er vier aanbieders participeren.


4 juni 2014

Op het platform krijgt een consument toegang tot relevante informatie over een bepaald onderwerp, tools om actief met een onderwerp aan de slag te gaan en vervolgens gericht advies en passende producten te zoeken. Men kan bovendien samen met andere consumenten informatie delen en bespreken. "Aanbieders kunnen met het platform op een innovatieve manier terug naar hun primaire functie: consumenten op een laagdrempelige manier van alle benodigde informatie voorzien én inzicht in het proces dat volgt, op het moment dat hij het nodig heeft."

Klanten kunnen zelf aan de slag met automatische suggesties en alerts op basis van interesses, koppelingen en sociale interactie. Daarnaast kunnen zij via verschillende aanbieders producten en diensten met korting afnemen, bijvoorbeeld door het een deel van het proces zelf uit te voeren of een samen met andere consumenten een inkoopcollectief te vormen.

De klant wordt gedurende het hele proces gemonitord. Dit biedt aanbieders de mogelijkheid doorlopend buiten eigen kaders en via periodieke klantonderzoeken klantinzicht te vergaren. De geaggregeerde data wordt op vijf standaardniveaus (geschikt voor onder meer Marketing, Sales, Product-development, E-business) aangeboden.

Aanbieders kunnen deelnemen door een onderwerp op het platform te sponsoren. Participeren betekent een actieve steen bijdragen om een onderwerp zo leuk en goed mogelijk te presenteren op het platform. Gedurende twee jaar krijgen zij inzage in relevante data.
 

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...