quote

"Mafklappers. is vaak net zoveel werk als een nieuwe hypotheek" Albert van der Poll over kritiek Consumentenbond op kosten hypotheekwijziging

stelling

"Hypotheekverstrekkers gaan veel te halsstarrig om met BKR-registraties"

nieuws

ADVISEUR TE KIJK GEZET OP TWITTER NA VRAGEN 515 EURO VOOR HERSTELADVIES

Social media zijn niet meer weg te denken, zelfs de AFM meldde zich in een Twitter-discussie eind vorige week over een adviseur die 515 euro vroeg voor een hersteladvies.


8 november 2014

De kwestie werd aangekaart door Ab Flipse, voorzitter van de Vereniging Woekerpolis.nl.

Flipse: "Dhr. Z neemt contact op met tp H&vanS uit Rotterdam. Kom maar op kantoor voor #hersteladvies kosten € 515,-. @AutoriteitFM hoe nu verder?"

De toezichthouder: "@abflipse De AFM ontvangt signalen graag via signalen@afm.nl. Kijk voor meer info over hersteladvies op: http://bit.ly/1vUfwKy "
Flipse: "@AutoriteitFM Dank voor reactie. Zal dit doorgeven aan consumenten die ons daar om vragen. Wat doen jullie met meldingen?"

De AFM: "@abflipse, Met meldingen over mogelijke misstanden, kan de AFM toezicht houden daar waar het nodig is.Voor meer info: http://bit.ly/1z6qXCp"

In de tussentijd ontspint zich een tweetgesprek tussen Flipse en financieel adviseur Albert van der Poll.

Van der Poll: "@AutoriteitFM @abflipse wilde die tp niks doen?" en "@AutoriteitFM @abflipse met een linkje: pas op voor provisiejagers uit 2012."

Flipse: "@AlbertvdPoll @AutoriteitFM Ja, voor 515,-. Niet gratis. Eigenlijk moet @Allianz dit soort zaken controleren en afstemmen met tp uit R'dam"

Van der Poll: "@abflipse @AutoriteitFM @Allianz als de tp die polis heeft gesloten en provisie ontvangen zou je wat coulance verwachten".

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...