RECHTSBIJSTANDVERZEKERAARS VERGOEDEN INSCHRIJFKOSTEN VOOR 'GEEN PE(PLUS)-EXAMENS MEER'

De rechtsbijstandsverzekeraars, Arag, DAS en SRK hebben aangekondigd dat zij de kosten voor het persoonlijk lidmaatschap van de Vereniging 'Geen PE(Plus)-examens meer' zullen vergoeden aan de mensen die bij hen verzekerd zijn voor rechtsbijstand.

8 april 2015

Voor Michiel Zoet,  voorzitter van de Vereniging is dit een grote doorbraak in het belangrijke initiatief om met brede steun juridisch te laten onderzoeken of het toegestaan is om behaalde Wft-diploma’s nietig te verklaren. Ook wordt onderzocht of een 3-jaarlijks PE-examen verplicht opgelegd kan worden, wanneer niet slagen voor het examen ertoe leidt dat het beroep of bedrijf niet meer kan worden uitgeoefend.
Michiel Zoet: “Nu is er geen financiële drempel voor personeelsleden/medewerkers van assurantiekantoren, volmachtbedrijven, verzekeraars en banken die verzekerd zijn om zich massaal aan te melden om persoonlijk mee te liften op de uitkomst van het proefproces. Deze stap is van belang om ervoor te kunnen zorgen dat er voldoende leden zijn binnen de vereniging om het (proef)proces te kunnen aangaan.”
Inmiddels hebben zich meer dan 350 mensen aangemeld als lid van de vereniging. Aanmelden is mogelijk tot 1 mei en kan via de site: www.geenpeexamens.nl.

Loek Sliepen / Assurantiekantoor A.J.R.J. Sliepen

Michiel Zoet, prachtig initiatief.
Ik ben aangemeld bij de Vereniging Geen PE(plus) examens meer en gelijk het inschrijfbedrag
€ 100,- betaald. Vandaag van rechtsbijstandsverzekeraar € 100,- retour ontvangen.
Bedankt rechtsbijstandsverzekeraar hiervoor.

Even voorstellen.
Ik ben 58 jaar en 35 jaar onafgebroken zelfstandig assurantieadviseur. Afstammeling van een pappa en mamma kantoor (1963). Van kindsaf aan in aanraking gekomen met klanten en maatschappijen. 22 Jaar lid geweest van de NBVA.

Vanaf mei 2013 wordt ik geteisterd met gezondheidsproblemen. Mei 2013 nervus faciales (aangezichtsverlamming). December 2013 bleek de oorzaak een adenocarcinoom glanudula (kwaadaardige speekselkliertumor). Een 8-urige operatie in januari 2014 volgde. Hierop volgde al snel een nabehandeling van radiotherapie in 33 fracties (bestralingen) en een aantal kleine operaties.
Veel therapieën in 2013 zorgde ervoor dat ik medio augustus 2013 weer enigszins op de been was gekomen. Eind september 2013 ingeschreven voor examentraining Wft Plus Adviseur Schadeverzekering Zakelijk half oktober. De examentraining heb ik moeten afzeggen omdat ik ineens moeilijkheden had met lopen.
Oorzaak bleek een dreigende breuk bot van de heup. Achteraf bleek dat botmetastasen (uitzaaiing) hiervoor verantwoordelijk zijn. Een operatie voor een totale heupprothese in november 2014 volgde. Hierna als gevolg van de ziekte plotseling definitieve uitval van mijn rechteroog i.v.m. diplopie (dubbelzien). Er volgde een mri en ct-scan en deze wees uit dat er in het lichaam meerdere uitzaaiingen te zien waren. 6 Palliatieve kuren (chemo) werden voorgeschreven. Na de 3e kuur bleek na een ct-scan dat de ziekte goed reageert op de kuur. De overige kuren kan ik afmaken. Nu ben ik voor opname aan het wachten voor de 5e kuur. Naar omstandigheden voel ik mij redelijk goed.

Intussen heb ik niet stil gezeten en heb samen met mijn Rechtsbijstandsverzekering de AFM benaderd om mijn situatie toe te lichten en om de mogelijkheid van dispensatie te verlenen voor de Plus Examens. Voor een lang verhaal kort te maken is dat de wetgever GEEN MOGELIJKHEID HEEFT OM DISPENSATIE TE VERLENEN!!!!!!!!!!!!.

EEN OPROEP AAN KANTOOREIGENAREN EN MEDEWERKERS OM HET INITIATIEF VAN MICHIEL ZOET TE ONDERSTEUNEN EN DE “BERLIJNSE MUREN” AF TE BREKEN ZODAT WIJ “WESSIS”KUNNEN BLIJVEN IN PLAATS VAN “OSSIS”.
IEDERE ONDERSTEUNING/AANMELDING STAAT VOOR MIJ VOOR HET FUSSILEREN VAN EEN KANKERCEL.
KOMOP EN HELP MIJ EN “KANJER” MICHIEL ZOET VOOR DE STRIJD TEGEN DE “KANKER”TE WINNEN.
LET OP: GEZONDHEID UIT HET VERLEDEN BIEDT GEEN GARANTIE VOOR DE TOEKOMST”.
ZORG ERVOOR DAT JE JE WAARDIGHEID (DIPLOMA EN FUNCTIE) ALS ASSURANTIEADVISEUR OF FINANCIEEL ADVISEUR OOK BIJ ZIEKTE KUNT BLIJVEN BEHOUDEN.

Bedankt alvast.

Je suis Geen PE(plus) examens meer

Loek Sliepen
loek.sliepen@me.com

• KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

• WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

"De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

• CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

• REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer.

• MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.