CFD-BESTUUR SLAAGT VOOR PEPLUS

Het voltallige bestuur van intermediairorganisatie CFD is inmiddels geslaagd voor PEplus Schade Zakelijk.

24 juni 2015

CFD-voorzitter Edwin Herdink: "Willem, Peter en ik zijn allemaal, gelijk de eerste keer, geslaagd voor Schade Zakelijk. Willem heeft ook al Vermogen, deze gaan Peter en ik in juli doen. We liggen ruimschoots op koers. Het blijft overigens een vreemd kunstje dat meer wegheeft van heropvoeding dan van kennis vergaren."

Herdinks score: kennis 70%, vaardigheden 70%, professioneel gedrag 85%.

Secretaris Willem van Spronsen: kennis 85%, vaardigheden 85%, professioneel gedrag 100%.

Penningmeester Peter Veldhuizen: kennis 70%, vaardigheden 100%, professioneel gedrag 85%.

Tags: cfd / peplus

MEER LAATSTE NIEUWS

Volg VVP op twitter via: www.twitter.com/vvpvandaag

Jeffrey Leichel / www.stichting-odin.nl

Kijk dat is nou klasse. Zelf gewoon de examens halen binnen de originele deadline en tegelijk opkomen voor collega's die nog niet zover zijn. Dat getuigt van een breed en diep begrip van de achterban. Grote complimenten.

Geert Sijbring / admicon Hypotheken en verzekeringen

Edwin Willem en Peter.
Van harte gefeliciteerd, ik heb gelukkig schade zakelijk ook gehaald , nu bezig met Vermogen en dan Hypotheken nog.
Ik blijf het vreemd vinden , dat de behaalde diploma's in 2012 nu al weer waardeloos zijn verklaard. NOG NOOIT VERTOOND OP DEZE WERELD .
Ik heb eindelijk een krant gevonden die bereid is dat ik het werkelijke verhaal mag vertellen en dat de burger er eindelijk achter komt hoe de overheid met hun en onze belangen omgaan.
Op hoop van zegen.
Ik ga door met mijn verzet, ( ben elke dag blij dat in 40/45 ook mensen waren die door gingen met verzet tegen de machthebbers. Daar was mijn opa ook een van.
Geert Sijbring

Loek Sliepen / Assurantiekantoor A.J.R.J. Sliepen

Gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma's
Jullie zijn oud en wijs (en gezond) genoeg hiervoor.

Loek en Wilma Sliepen

• KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

• WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

"De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

• CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

• REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer.

• MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.