quote

"Mafklappers. is vaak net zoveel werk als een nieuwe hypotheek" Albert van der Poll over kritiek Consumentenbond op kosten hypotheekwijziging

stelling

"Hypotheekverstrekkers gaan veel te halsstarrig om met BKR-registraties"

nieuws

MONEYVIEW INTRODUCEERT PRODUCTVERGELIJKER

Aan haar premievergelijker AeQuote en voorwaardenvergelijker Advisa heeft MoneyView een productvergelijker toegevoegd. Met MoneyView Selector kan de financieel adviseur een marktbrede productvergelijking maken op basis van de klantwensen en de eisen die hijzelf aan het product stelt.


25 augustus 2015

MoneyView Selector begint met het opstellen van een prijsvergelijking. Vervolgens plaatst de adviseur enkele voorwaardenfilters naar keuze, waarmee de selectie aan passende producten kleiner wordt gemaakt. Tot slot geeft de adviseur aan welk product hij wil adviseren en van welke andere producten hij tevens informatie wil opnemen in het (automatisch te genereren) rapport. De productvergelijker is web-based en maakt gebruik van de centrale productdatabase en premie-engines van MoneyView. “Een professioneel advies bevat een compleet overzicht van producten waar een klant uit kan kiezen”, zegt Martin Koot van MoneyView. “Met Selector is dat overzicht eenvoudig samen te stellen, waarbij de adviseur ook duidelijk maakt waarom een bepaald product door hem geadviseerd wordt. Hiermee bewijst een adviseur heel concreet zijn deskundigheid en objectiviteit.”

 

Gratis module

Ter kennismaking biedt MoneyView de module Uitvaartverzekeringen gratis aan. “Nu ook Independer is gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen, is er geen enkele vergelijking van die producten op internet meer mogelijk”, zegt Koot. “Door de module Uitvaart gratis ter beschikking te stellen helpen we de lokaal financieel adviseur dit gat te vullen en kunnen ze laagdrempelig kennis maken met Selector. Uitvaart blijft in ieder geval gratis tot eind 2016.” Naast Uitvaartverzekeringen ken Selector de modules Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen. De komende maanden worden hier meerdere modules aan toegevoegd. Voor deze modules hanteert MoneyView een introductiekorting.
Meer informatie is te vinden op www.moneyview.nl/selector. Op de website is ook een gratis demo-versie aan te vragen.

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...