"Mafklappers. is vaak net zoveel werk als een nieuwe hypotheek" Albert van der Poll over kritiek Consumentenbond op kosten hypotheekwijziging

"Hypotheekverstrekkers gaan veel te halsstarrig om met BKR-registraties"

OPROEP WOEKERPOLIS.NL AAN ADVISEURS: LEVER SJOEMELSOFTWARE IN

Vereniging Woekerpolis.nl roept financieel adviseurs woensdag in de Telegraaf op om oude software voor offertes voor beleggingsverzekeringen bij haar in te leveren.

27 januari 2016

De vereniging wil de software inzetten als bewijsmateriaal in de procedures die ze voert tegen verzekeraars in de woekerpolisaffaire. Voorzitter Ab Flipse: "De software zal ons een extra steun in de rug geven. Het zal helpen de rechter te overtuigen dat klanten stelselmatig verkeerd zijn voorgerekend." Volgens Flipse waren de eindkapitalen die uit de offertes kwamen rollen niet realistisch. "Het kon eenvoudig nooit worden gehaald."

Peter Veldhuizen / veldhuizen en partners

Wie heeft er voor de nostalgie nog een oude, Eagle Star (Falcon) (IBM) computer bewaard? Daar ligt eigenlijk de advies (verkoop) methode van de beleggingsverzekeringen.
Welke adviseur had toen zelf in 1990 een soort laptop??? Het was toen toch een heel mooi stukje speelgoed. waarbij de relaties graag verbaasd naast je op de bank kwamen zitten.