quote

"Mafklappers. is vaak net zoveel werk als een nieuwe hypotheek" Albert van der Poll over kritiek Consumentenbond op kosten hypotheekwijziging

stelling

"Hypotheekverstrekkers gaan veel te halsstarrig om met BKR-registraties"

nieuws

VERGELIJKINGSSITE STANDAARD BELEGGINGSOPLOSSINGEN

Speciaal voor financieel adviseurs is de vergelijkingssite voor standaard beleggingsoplossingen Advies-Check gelanceerd.


23 maart 2016

Dirk de Vlaam, medeoprichter van Advies-Check: “Veel adviseurs wagen zich niet aan beleggingsadvisering. Niet uit gebrek aan kennis, maar uit gebrek aan tijd. Met Advies-Check krijgen financieel adviseurs een totaaloverzicht van beleggingsoplossingen die voor hun klanten geschikt kunnen zijn. Zo komen zij sneller tot een passende oplossing voor hun klanten. Aan de lancering van Advies-Check is een jaar van voorbereiding voorafgegaan. Het resultaat is een overzichtelijke website zodat een financieel adviseur snel tot een passend aanbod kan komen. Hij krijgt daarbij nog extra ondersteuning van Advies-Check in de vorm van handige rekentools en een tool om het risicoprofiel van een klant te bepalen. De vergelijkingstool is nu nog openbaar maar verdwijnt in de loop van april 2016 achter een inlogscherm. Dan is de website alleen voor adviseurs beschikbaar die hiervoor een abonnement hebben afgesloten."

Advies-Check is opgericht door Esther Waal en De Vlaam. Beiden hebben jarenlange ervaring in de beleggingswereld.

Advies-Check geeft op www.advies-check.nl een overzicht van meer dan 200 standaard beleggingsoplossingen. De Vlaam: "De beleggingsoplossingen verschillen in mate van risico, samenstelling, kosten, complexiteit en prestaties. Ook de vorm van dienstverlening kan variëren. Zo wordt het ene product aangeboden als vorm van vermogensbeheer en het andere als execution-only. Bij execution-only bepaalt de klant zélf of een beleggingsoplossing bij zijn risicoprofiel past. Een financieel adviseur kan hem daarbij helpen."

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...