quote

"Sommige risico's zijn écht nieuw" Robin van Beem (Polis Advocaten) op VVP Dag van het Topadvies

stelling

"Verzekeraars moeten eindelijk schoon schip maken bij woekerpolissen"

nieuws

MEER POLISSEN DIRECT DOOR CONSUMENT TE SLUITEN IN REAAL-APP

Reaal lanceert een nieuwe update van de Dichtbij-app. "Met deze update kun je nu een inboedel-, woonhuis-, verkeersrechtsbijstand- en overlijdensrisicoverzekering direct afsluiten via de app."


12 april 2016

In de Dichtbij-app was het al mogelijk om snel een premie te berekenen van een doorlopende reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering én deze meteen af te sluiten. Met de nieuwe update voegt Reaal daar de inboedel-, woonhuis-, verkeersrechtsbijstand- en de overlijdensrisicoverzekering aan toe. "Deze uitbreiding is een belangrijke stap in het ontwikkelen van een complete app waar de klant al zijn verzekeringszaken regelt."

Met de nieuwe update is ook de uitstraling van de app aangepakt.
Behalve de uitbreiding en het nieuwe design, heeft Reaal nieuwe functies toegevoegd. Met de knop Mijn Adviseur kan de gebruiker de contactgegevens van de adviseur koppelen aan de polis. "Hierdoor kun je direct vanuit de app contact opnemen met je adviseur."

De Dichtbij app is in 4 maanden ruim 1.500 keer gedownload. Reaal verwacht in mei de uitrol voor Android.

 

Aegon neemt belang in MOBGEN

Aegon heeft een minderheidsbelang genomen in mobiele innovatie specialist MOBGEN, een snel groeiend bedrijf dat mobiele systemen en applicaties voor digitaal klantcontact ontwikkelt voor multinationals in de retail- en reissector en de financiële sector. Met een team van meer dan 150 experts ontwikkelt en onderhoudt MOBGEN mobiele ‘engagement’ platformen die de band tussen merken en consumenten versterken. Zij verzorgen onder andere mobiel betalen en de integratie van loyality accounts in mobiele applicaties.

Tags: app / reaal

MEER LAATSTE NIEUWS

Volg VVP op twitter via: www.twitter.com/vvpvandaag

reacties

Mark van den Broek / EFeM verzekeringen

ja,ja, dus de klant kan zelf een woonhuis, inboedel polis etc sluiten via de app en er vervolgens een adviseur aan koppelen.....En wie heeft dan de zorgplicht ? En als de zelf aangevraagde polis van geen kanten klopt....??
Ik dacht dat Reaal daar Zelf.nl voor had......geen idee wat je hier nu mee moet ??

Ton van der Heijde / Labruyère Financiële Diensten

Ja, zo halen ze lekker productie binnen, gooien de bancaire diensten naar BLG, Hypotheken naar Florius en nemen "volgens de nieuwe Samenwerkingsvoorwaarden" zonder reden afscheid van het kleine Intermediair dat vanaf Winterthur/Hooge Huys al met hun samenwerkt.

Mark van den Broek / EFeM verzekeringen

@ Ton, heel snel gaan stoppen met de samenwerking zou ik zeggen...laat ze maar in hun sop gaar koken....

Louis Schaft / Assupartner

De klant kan zomaar zonder diploma, zonder ervaring, zonder vergunning, zonder samenwerkingsovereenkomst, zonder dossiervorming, zonder transparantie, zonder betaling kosten klachteninstituut, zonder beroepsaansprakelijkheidsverzekering etc een verzekering sluiten. Vraag voortaan mijn buurman/buurvrouw wel of hij mijn aanvragen wilt appen, reken ik die 20% provisie wel apart door.

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

 • KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

  Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

 • WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

  "De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

 • KIFID: NN SCHIET TEKORT IN INFORMATIEPLICHT

  Het College van Beroep van Kifid is van mening dat Nationale-Nederlanden tekort is geschoten in haar informatieplicht bij de totstandkoming van een beleggingsverzekering. Eerder was de Geschillencommimsie van Kifid ook al deze mening toegedaan.

 • CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

  Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

 • REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

  De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer. 

 • MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

  De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.   

 • PAY-HOW-YOU-DRIVE POLIS VAN VKG

  VKG heeft een pay-how-you-dreve autoverzekering ontwikkeld die het rijgedrag volgt en bedoeld is voor jonge automobilisten.

 • BEROEPSVERBOD VOOR DRIE BANKIERS (1 reactie)

  De Tuchtcommissie Banken heeft drie bankiers een beroepsverbod opgelegd.

 • NIVRE REGISTER-DESKUNDIGE IN DE MAAK

  Het Nivre opent een register voor professionals die zich bezig houden met herstelgerelateerde dienstverlening in de letselschade. 

 • KEEP CALM AND GET ADVICE

  Deze week heeft de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners, NVHP, haar leden voorzien van een modeltekst die zij kunnen gebruiken om met klanten te communiceren over het onderwerp 'aflossingsvrije hypotheek'. 

Meer nieuws...