quote

"Zijn er nog goede hypotheek adviseurs die voor 1500 euro binnen nu en 1 week beschikb. zijn?" @andriesdunnink in tweet

stelling

"Ik heb de enquête provisieverbod al ingevuld"

nieuws

FLORIUS EEN VAN DE VIER HOOFDSPONSORS FINANCE RUN 2017

Florius is een van de vier hoofdsponsors van de Finance Run 2017. De opbrengsten gaan naar Stichting LEF.


10 juli 2017

Naast Florius zijn ook Dela, Merius en Van Diepen Van den Kroef Advocaten hoofdsponsors van de Finance Run, die wordt georganiseerd door Free Style Events. Het event vindt plaats op 1 september op de Bosbaan in het Amsterdamse Bos.

De eerste Finance Run werd gehouden in 2014, met iets meer dan 300 inschrijvingen en een opbrengst voor LEF van een kleine € 1.300. Aan de tweede editie in 2015 deden 500 deelnemers mee, opbrengsten € 10.250. Vorig jaar levende de Run 16.000 euro op plus de opbrengsten van een veiling (11.200 euro).

Karin Polman, directeur van Florius: "De Finance Run is bij uitstek een geschikt evenement om aan mee te doen. We werken aan onze vitaliteit, onderhouden relaties in het netwerk en ondersteunen stichting LEF."

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...