quote

"Zijn er nog goede hypotheek adviseurs die voor 1500 euro binnen nu en 1 week beschikb. zijn?" @andriesdunnink in tweet

stelling

"Ik heb de enquête provisieverbod al ingevuld"

nieuws

KNAB CROWDFUNDING STEUNT FITCLUB NEDERLAND

Met het bedrag van 135.000 euro dat Fitclub Nederland heeft opgehaald bij het publiek via Knab Crowdfunding, kunnen de initiatiefnemers een eigen vestiging in Amersfoort openen.

 


14 juli 2017

Fitclub Nederland verzorgt sinds 2013 personal trainingen voor eenlingen en kleine groepen (4 tot 8 personen). Op dit moment worden de trainingen gegeven op de locatie van bestaande sportscholen (onder meer bij Basic Fit). De onderneming is gestart door Jairo Birsak en Joel Helms. Fitclub Nederland werkt met vaste programma’s. Sinds 2016 hebben Jairo en Joel twee medewerksters in dienst en is een aparte Ladies Fitclub als merk neergezet.

 

“Door een eigen vestiging naast het huidige businessmodel te openen kunnen Jairo en Joel de onderneming naar het volgende niveau tillen", zegt Remko Jansen van Knab Crowdfunding. "Tevens willen ze in de toekomst deze eigen vestiging gebruiken als ‘conceptstore’, als voorbeeld voor andere vestigingen en mogelijk als kickstart van een franchiseconcept. Knab Crowdfunding is voor deze ondernemers in beweging een extra steun.”


Powered by Collin

Knab Crowdfunding wordt aangeboden door Knab in samenwerking met Collin Crowdfund. Collin beoordeelt de leningaanvragen en beheert de leningen. De looptijd van de lening voor Fitclub Nederland is 60 maanden met een lineaire maandelijkse aflossing. De rente bedraagt 8 procent gedurende de gehele looptijd.

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...