quote

"Zijn er nog goede hypotheek adviseurs die voor 1500 euro binnen nu en 1 week beschikb. zijn?" @andriesdunnink in tweet

stelling

"Ik heb de enquête provisieverbod al ingevuld"

nieuws

BELGISCHE PORTEFEUILLE HOOGHENRAED NAAR DELA

 Hooghenraed Levensverzekeringen zal haar in België tot stand gekomen portefeuille met 49.000 uitvaartpolissen overdragen aan het Belgische dochterbedrijf van Coöperatie Dela.


17 juli 2017

Alle rechten van verzekerden blijven volledig gehandhaafd, bendadrukt directievoorzitter René Collé van de Baarnse levensverzekeraar. “De belangen van onze klanten staan op de eerste plaats. Door ons besluit eerder dit jaar om geen nieuwe verzekeringen meer te verkopen, zochten we naar een goede oplossing voor onze klanten. Door deze overgang zijn de belangen van onze klanten optimaal gewaarborgd.”

 

Grote speler in België

Met 750.000 verzekerden, 64 uitvaartcentra, crematoria en een repatriëringscentrum in Zaventem is Dela ook in België een van de grotere partijen op de uitvaartmarkt. “Wij zijn verheugd om onze klantenbasis uit te breiden en staan met een stevige organisatie in België klaar om onze nieuwe klanten te verwelkomen en te servicen vanuit onze kantoren in Luik en Antwerpen”, aldus Dela. 

 

Voorlopig verandert er voor de Hooghenraed-klanten niets. Dela België neemt het beheer pas over na de definitieve closing die voorzien is in de loop van de maand oktober na definitieve goedkeuring door DNB en de (Belgische) Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) van de transactie tussen beide verzekeraars. 


Onderdeel Conservatrix Groep

Hooghenraed maakt deel uit van de Conservatrix Groep. In België is de levensverzekeraar actief met het product Overlijdensbijstand, een uitvaartverzekering met een uitgebreide dienstverlening in bijstand die in samenwerking met Europ Assistance wordt aangeboden.

reacties

Er zijn nog geen reacties...

reactie toevoegen

 
UW NAAM EN BEDRIJFSNAAM BIJ UW REACTIE
Als vakblad kiezen wij ervoor om de dialoog met open vizier aan te gaan en met respect voor iedereen die aan deze dialoog wil meedoen. In dit kader wordt bij een reactie je naam en bedrijfsnaam vermeld.
 
 
 • Bijdragen die geen betrekking hebben op het onderwerp (zogeheten ‘off-topic’ bijdragen) kunnen door de redactie worden verwijderd.
 • Bijdragen die naar interpretatie van de redactie beledigend of bedreigend zijn voor personen, groepen of volkeren, worden geweerd.
 • Het plaatsen van persoonlijke informatie van derden (zoals privé- en/of emailadressen, namen, telefoonnummers) is niet toegestaan.
 • Persoonlijke gegevens geplaatst op het forum, zoals telefoonnumers of (e-mail)adressen worden zoveel mogelijk van de site geweerd o.m. omwille van de privacybescherming.
 • Teksten, advertenties en internetlinks van promotionele dan wel commerciële aard mogen niet worden geplaatst.
 • In een bijdrage opgenomen URL's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend of aanstootgevend van aard zijn.
 • Bijdragen die lange, gekopieerde stukken tekst van andere websites bevatten, worden geweerd.
 • Bijdragen waarop auteursrechten rusten en/of die zonder toestemming openbaar worden gemaakt, worden geweerd.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om lange stukken tekst in te korten.
 • Het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om een discussie te sluiten of een reactie te verwijderen, zonder dat dit vooraf wordt aangekondigd.
 • Ziet u een bijdrage staan die naar uw mening niet aan de spelregels voldoet? Ga dan niet zelf met de poster in discussie, maar meld het de redactie via het contactformulier.

overig nieuws

Meer nieuws...