quote

"Premies na 2010 nooit meer op niveau gekomen. En altijd weer partijen die stunten" Roland van Kemenade over noodklok DNB autoverzekeringenmarkt

stelling

"Terechte oproep Fred de Jong elkaar aan te spreken op onbeschoft gedrag"

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Wanneer u hieronder uw e-mail adres invult ontvangt u (werk)dagelijks de gratis nieuwsbrief van VVP met het laatste nieuws uit de branche.

Meld u nu aan!

 

overig nieuws

 • ALLIANZ VERHOOGT PREMIES VERZEKERD WONEN PAKKET

  Allianz verhoogt per 1 mei de premie van zowel de woonhuisverzekering als de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

 • VERBOND BOOS OVER TENDENTIEUS BERICHT FOCWA

  "Met verbazing heb ik uw uitspraak gelezen dat verzekeraars het kwaliteitsniveau van schadeherstel in gevaar brengen. Een uitspraak die u op geen enkele wijze onderbouwt en bovendien niet eerder ter sprake heeft gebracht bij onze leden noch bij het Verbond." Dit schrijft Leo de Boer in een brief op poten aan Peter Brussel, de nieuwe voorzitter van Focwa Schadeherstel. Op 21 februari verspreidde Focwa een persbericht onder de titel 'Eisen van verzekeraars brengt veiligheid in gevaar'. 

 • VERBOND VERWERPT VERPLICHTE AOV VOOR ZZP'ERS

  Een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers is niet het antwoord op de magere belangstelling onder deze groep werkenden. “De klanten, zzp’ers zelf, zitten niet op zo’n verplichting te wachten”, zei woordvoerder Paul Koopman namens het Verbond van Verzekeraars in de Telegraaf. “Dan gaan wij er niet voor pleiten.” Het standpunt van het Verbond staat haaks op de wensen van verschillende politieke partijen.

 • GOUDSE BLIJFT MET NIEUWE CEO ECHT FAMILIEBEDRIJF

  Geert Bouwmeester (50) is benoemd tot bestuursvoorzitter van De Goudse. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn vader en grootvader, die in 1924 het bedrijf oprichtte.

 • HOE KRIJG JE JE MEDEWERKERS MEE OP KANTOOR

  Cultuurverbetering van advieskantoren. Dat is een van de workshops op de derde Dag van het Topadvies van 21 juni 2017 in Leusden. Ervaringsdeskundige Jack Vos (Luyten Adviesgroep) laat zien hoe je van medewerkers betrokken mede-ondernemers maakt die niet het eigen belang maar het belang van het kantoor voor ogen hebben.

 • DNB: SCHADEVERZEKERAARS NIET REALISTISCH

  Verzekeraars passen hun verdienmodellen aan, maar moeten nog meer stappen zetten vanwege de veranderende marktomstandigheden, aldus het onderzoek 'Aanpassing verdienmodellen' van DNB. Voor schadeverzekeraars is het beeld zorgwekkend.

 • DNB: AUTOVERZEKERINGENMARKT BLIJFT ZORGWEKKEND (1 reactie)

  De situatie op de markt voor motorrijtuigenverzekeringen is nog even zorgwekkend als in boekjaar 2014, aldus DNB naar aanleiding van de jaarlijkse uitvraag over motor WA boekjaar 2015.

 • ALLIANZ BERICHT PRO-ACTIEF OVER SCHADEMELDINGEN

  Allianz heeft adviseurs pro-actief bericht over het grote aantal schademeldingen dat wordt verwacht door de storm van 23 feburuari 2017.

 • RUBEN WATELER PRIJSWINNAAR ONDERZOEK FINANCIËLE SOFTWARE

  Ruben Wateler van De Hypotheekshop Ede (links) heeft uit handen van Jan Goedhart van Intersoftware een Microsoft Surface Pro 4 ontvangen. De gebruikers van Adviesbox die deelnamen aan het DFO onderzoek Financiële software 2017 maakten kans op deze door Intersoftware beschikbaar gestelde prijs.

 • NEDASCO GEEFT INKOMENSADVISEURS CONSULT CADEAU

   Nedasco heeft in het kader van de promotie van het Full Service Inkomenpakket vier consulten gezondheidsmanagement verloot onder inkomensadviseurs. 

Meer nieuws...

New Financial Forum

Van ziek naar de bijstand?

In een vroegtijdig stadium is het belangrijk om aan de zieke werknemer uit te leggen wat de gevolgen en financiële consequenties zijn vanuit de Wet WIA. In de praktijk blijkt dit vaak lastig, terwijl een uitleg in een vroeg stadium duidelijkheid kan geven. Het levert voor alle partijen voordeel op.   Beoordeling verzuimdossier In gesprek met een HR-medewerker krijg ik het verzoek om een langdurig verzuimdossier te bekijken en ondersteuning te bieden. Het betreft een werkneemst...   Lees meer »

Angelo Wiegmans Rccm® - Samenwerken is van groot belang om een goede relatie tussen werkgever en werknemer te bevorderen. Vaak wordt deze relatie verstoord als werknemer langdurig uitvalt door arbeidsongeschiktheid. Ik help werkgevers om inzicht te krijgen in een verzuim-, ziektewet of WGA-dossiers door de mogelijkheden te schetsen én daarbij aan te geven wat de financiële gevolgen zijn. Werkgever krijgt hierdoor inzicht om voor de werknemer een uitzicht te creëren, binnen of buiten het bedrijf.