De klant beschikt

Klant1

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online.

De adviseur komt zeer deskundig over en handelt ook zo! Denkt echt mee, niet alleen over de korte termijn maar ook de lange termijn. We hadden echt het gevoel dat wij centraal stonden en dat is zeer prettig! Verschillende offertes van geldverstrekkers opgevraagd om uiteindelijk de beste gezamenlijk te kiezen, qua prijs maar ook qua voorwaarden. Goed uitleg gegeven door de adviseur. Helemaal Top! Een dikke 10.

Over Veldsink - De Lind Adviesgroep Boxtel (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze. nl, na 89 reviews, waarvan 19 over hypotheken en 70 over verzekeringen)

 

Om mee te beginnen: zeer positief gesprek, advies ontvangen van de adviseur. De adviseur heeft zich zeer goed verdiept in de materie en kwam overigens voor het gesprek, maar zeker ook tijdens het gesprek met waardevolle informatie, die van belang was voor het verkrijgen van een goed advies. Het gesprek is prima verlopen en al mijn vragen en zelfs meer zijn gedurende het gesprek behandeld. De adviseur is flexibel als het gaat om het maken van een afspraak, is rustig, beheerst en geeft inzicht in de situatie en in het vervolg. Hiermee is een betrouwbare, inzichtelijke keuze te maken. Eindelijk eens een adviseur die mij een vertrouwd gevoel gaf! Een pluim.

Over AdviesMetMint uit Breda (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 11 reviews, waarvan 10 over hypotheken en 1 over vermogen)

 

Buiten dat Annelies een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid is, is ze ook zeer deskundig. Dat wat ze adviseert maakt ze vervolgens ook waar. Wat ook opviel is dat Annelies de mogelijkheden ziet waar andere aanbieders ze niet zien. Dat heeft voor ons geresulteerd in een mooie hypotheekvorm. We zijn erg tevreden.

Over By Annelies uit Zwolle (gemiddeld 9,9 op Advieskeuze, gebaseerd op 32 reviews, waarvan 27 over hypotheken, 1 over vermogen en 4 over verzekeringen)

De adviseur reageert snel op mail verkeer. Bij onduidelijkheden wil hij het rustig nog een keer uitleggen, net zo lang tot iedereen het snapt. Het aanleveren van de werkgeversverklaring ging niet helemaal soepel, dat had misschien beter gekund. De adviseur had er een waar op geschreven was, we hadden dit eerder kunnen herkennen en wijzigen en hebben dat niet gedaan waardoor er vertraging was.

Over Finas Huis & Leven uit Wageningen (gemiddeld 9,7 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 106 reviews, waarvan 41 over hypotheken, 56 over verzekeringen)

 

Bij updaten hypotheek zijn vrijwel alle afspraken over tijdig aanleveren van documenten niet nagekomen, zijn zaken fout aangeleverd en kon er geen antwoord gegeven worden door de adviseur op heel basale vragen. Na het indienen van een klacht over de vele fouten (verkeerde voorwaarden levensverzekering, verkeerde formulieren aanleveren, verkeerde verwijzing naar fondskoers) ook nog slechte opvolging van de klacht.

Over ABN Amro (gemiddeld 7,1 op Independer.nl. Dit is het gemiddelde uit totaal 138 beoordelingen. Hiervan beoordeelden 54 klanten de dienstverlening als zeer goed)

 

Moest ten tijde van de crisis mijn rentevastperiode vastleggen. ‘Kan ik niet beter variabel doen?’ was mijn vraag. ‘Nee, lange tijd vastzetten dan heb je meer zekerheid’, was het antwoord. ‘U kunt het beter snel doen, want ik zie dat de rente weer 0,2% is gestegen.’ Okay, zet dan maar vast voor 10 jaar. Voor 10 jaar te veel betalen! Goed geadviseerd hoor! Mag ik m’n rente middelen? Nee, de hele rit uitzitten, anders een boete! Mocht wel m’n hypotheekvorm aanpassen. Wel even tekenen dat wij niet aansprakelijk zijn voor uw beslissing! Bedankt Rabo.

Over Rabobank (gemiddeld 7,9 op Independer.nl. In totaal 174 beoordelingen. Hiervan beoordeelden 90 klanten de dienstverlening als zeer goed)

 

Ziet u een opvallende review voor deze rubriek? Stuur hem naar vvp@nijgh.nl

Reactie toevoegen

 
Editie
De klant beschikt

De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online. Alles vanaf dag 1 helder en duidelijk. Zelfs als...

De klant beschikt

De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online. Wij hebben al geruime tijd plannen met betrekking...

Rapportcijfers en klantreviews verzekeraars in beeld

Rapportcijfers en klantreviews verzekeraars in beeld

De website verzekeraarsinbeeld.nl geeft een overzicht van de rapportcijfers die klanten aan hun eigen verzekeraar toekennen. Hiermee zien consumenten hoe verzekeraars...