De klant beschikt

klant3

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online.

Wij hebben al geruime tijd plannen met betrekking tot het kopen van een woning. Echter, wij hebben een door-lopend krediet. Vele deuren werden voor ons gesloten en we hoorden overal dat men ons niet verder kon helpen. Bij Attentas ging deze spreek-woordelijke deur open... En hoe. Een leuke, spontane, vriendelijke man! Die één doel voor ons voor ogen had: ik ga jullie aan een mooie hypotheek helpen. En vooral: ja, jullie kunnen een huis kopen. Snelle, heldere service! Binnen een mum van tijd hebben wij een huis kunnen kopen en kunnen vanaf volgende week aan de slag! Ik zou geen ander kunnen aanraden!

Over Attentas Financieel Adviseurs uit Enschede (gemiddeld 8,3 op Independer. nl, gebaseerd op 103 reviews en 17 kwaliteitschecks).

 

De adviseur heeft veel geduld, ook toen ik er zelf een hard hoofd in kreeg of het nog wel ging lukken, wist ze me rustig te krijgen dat het allemaal zou gaan lukken en dit is uiteindelijk ook gebeurd! Nu komende week naar de notaris en dan kan ik eindelijk genieten van mijn eerste eigen huis!

Over De Hypotheekshop Schiedam Centrum (gemiddeld 9,2 op Advieskeuze.nl, na 35 reviews)

 

 

In september zijn wij bij de adviseur in Bovenkarspel langs geweest. Voordat we bij deze adviseur langs gingen zijn we bij een aantal andere hypotheekaanbieders en adviseurs langs geweest. Bij elk gesprek hadden we het idee dat ze ons heel erg een bepaalde richting op aan het sturen waren. Het was voor ons dus ook een verademing om bij deze adviseur langs te gaan. Het was een heel erg open gesprek waarbij al onze vragen ook echt werden beantwoord. Alles werd netjes voor ons uitgerekend en opgeschreven en hierdoor hadden we een goed overzicht welke hypotheekvorm, looptijd (we wilden onze bestaande spaarhypotheek meenemen) en rentevast periode het beste paste. Wat we bij anderen heel erg hadden, dat ze een bepaalde richting of hypotheekverstrekker hadden, was hier totaal niet aan de orde. Zou iedereen aanraden om bij deze adviseur langs te gaan als ze goed advies willen hebben.

Over SNS Bovenkarspel (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze.nl, op basis van 6 reviews)

 

Hetkangewoon was bij ons nieuw-bouwproject aangesloten en wij zijn echt super geholpen. De adviseur heeft de tijd voor ons genomen en heeft het hele proces met ons doorlopen. Altijd snel reactie en alles werkt super han-dig via je eigen dossier waarin je documenten kunt uploaden. Bij vragen die eventueel nog uitgezocht moesten worden, werden we erg snel terug-gebeld met antwoord. Ik zou de adviseur zeker aanbevelen bij anderen!

Hetkangewoon uit Utrecht (gemiddeld 8,1 op Independer.nl, gebaseerd op 26 reviews en 5 kwaliteitschecks)

 

De adviseur is zeer bekwaam en zet alles helder neer. Heeft ons super geholpen aan een hypotheek en verder heeft hij ons erg goed geadviseerd naar de mogelijk heden. Vakinhoudelijk is hij zeer bekwaam, goede en duidelijk uitleg die bij onze oude bank absoluut ontbrak. Zelfs in het weekend en buiten kantoortijden is hij bereikbaar. Belde altijd terug en niets is hem te veel. Kortom een toppertje.

Over BMP Finance, De Rotterdamse Hypotheekadviseur (gemiddeld 9,8 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 22 reviews).

 

In het hele proces rondom de verkoop van onze bestaande woning, voorbereiding in de zoektocht naar een nieuwe woning en definitieve aankoop van onze nieuwe woning ontzettend prettig contact en duidelijke informatie over onze financiële situatie, mogelijkheden en begeleiding in het aankoopproces. Als erg prettig hebben we ervaren dat wij voor elke vraag bij de adviseur terecht kunnen en snel contact hebben.

Over Opmaat Financieel Adviseurs uit Woerden (gemiddeld 9,3 op Advieskeuze.nl, op basis van 22 reviews).

 

Ziet u een opvallende review voor deze rubriek? Stuur hem naar vvp@nijgh.nl

Reactie toevoegen

 
Editie
De klant beschikt

De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online. Alles vanaf dag 1 helder en duidelijk. Zelfs als...

De klant beschikt

De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online. De adviseur komt zeer deskundig over en handelt ook...

Rapportcijfers en klantreviews verzekeraars in beeld

Rapportcijfers en klantreviews verzekeraars in beeld

De website verzekeraarsinbeeld.nl geeft een overzicht van de rapportcijfers die klanten aan hun eigen verzekeraar toekennen. Hiermee zien consumenten hoe verzekeraars...