De klant beschikt

Klant2

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online.

Alles vanaf dag 1 helder en duidelijk. Zelfs als het moeilijk wordt, bijten ze zichzelf erin vast om het te doen slagen.

Over Fred Groen Financieel Advies uit Apeldoorn (gemiddeld 9,0 op Advieskeuze.nl gebaseerd op 39 reviews, waarvan 31 over Hypotheken, 6 over Belastingen en 2 over Financiële Planning).

 

Uitstekende adviseur, zeer deskundig en met veel parate kennis. Bovendien geweldige service en afhandeling. Zeer tevreden!

Over HZ Adviesgroep uit Maastricht (gemiddeld 9,6 op Advieskeuze.nl, gebaseerd op 82 reviews, waarvan 81 over hypotheken en 1 over verzekeringen).

 

De adviseur is proactief (signaleert en nodigt uit), nuchter (raadt aan én raadt af), met oog voor het hele plaatje (huis, tuin, keuken en leven).

Over Otten & Flim Hypotheken uit Barneveld (nog geen score op Advieskeuze, wel waren er 15 reviews, over hypotheken 14 en lenen 1).

 

De eerste kennismaking verliep aangenaam, luisterde goed naar het verhaal en de vragen die gesteld werden. Dit werd duidelijk uit de samenvatting van de adviseur. Haar uitleg was in duidelijke bewoordingen en goed te begrijpen. Zij herhaalde geregeld of de informatie goed was geïnterpreteerd. In de vervolgafspraak en de uitwerking van een concept, gaf zij zo concreet mogelijk de opties weer, maar ook de aandachtspunten waar zo nodig een plan B wenselijk is. Dit alles gaf me een gevoel van deskundigheid en vertrouwen.

Over drs. M. Kamsma uit Meerssen (nog geen score op Advieskeuze, wel waren er 15 reviews, over hypotheken 8, pensioen 1, verzekeringen 1 en financiële planning 5).

 

Gisteren was de sleuteloverdracht bij de notaris voor de aankoop van ons eerste huis. Het proces tot aan het moment van tekenen is vlekkeloos en zeer prettig verlopen. Het aanleveren van de documentatie was even wat werk, maar toen dat eenmaal door de interne afdeling was goedgekeurd, was de hypotheek zeer vlot geregeld. De adviseur is een prettige adviseur om mee samen te werken, ze is goed voorbereid, weet waar ze het over heeft, heeft de touwtjes in handen en is goed bereikbaar voor vragen. Zeker een aanrader om voor dit kantoor en/of de adviseur te kiezen als je een specialist zoekt in de aankoop van een (eerste) woning.

Over Visii uit Amsterdam, uitsluitend voor HBO-of WO-geschoolden (gemiddeld 9,1 op Independer.nl, gebaseerd op 248 kwaliteitschecks en 560 reviews).

 

Ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Halverwege het proces van het kopen van onze woning ging het bedrijf van mijn man failliet, maar we konden steeds rekenen op advies en begeleiding van de adviseurs. Inmiddels is de laatste handtekening gezet, nu is het wachten op de overdracht bij de notaris.

Over Jähnig + Ter Braak Hypotheken uit Oldenzaal (gemiddeld 9,8 op Advieskeuze.nl gebaseerd op 113 reviews, waarvan 112 over hypotheken en 1 over verzekeringen).

 

De adviseur was vriendelijk, legde de zaken goed uit, was goed bereikbaar via de mail en kwam heel correct terug op een vergissing. Verder was hij echt goedkoop, ik ben blij met het advies. Het is wat mij betreft geen 10 omdat ik hem -mogelijk door de snelheid van werken-soms als wat slordig heb ervaren.

Over Somers Hypotheken uit Halsteren (gemiddeld 8,9 op Independer.nl, gebaseerd op 24 kwaliteitschecks en 122 reviews).

Reactie toevoegen

 
Editie
De klant beschikt

De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online. De adviseur komt zeer deskundig over en handelt ook...

De klant beschikt

De klant beschikt

Hoe oordeelt de klant over zijn of haar adviseur? Een willekeurige greep uit tienduizenden reviews online. Wij hebben al geruime tijd plannen met betrekking...

Rapportcijfers en klantreviews verzekeraars in beeld

Rapportcijfers en klantreviews verzekeraars in beeld

De website verzekeraarsinbeeld.nl geeft een overzicht van de rapportcijfers die klanten aan hun eigen verzekeraar toekennen. Hiermee zien consumenten hoe verzekeraars...