De vierde industriële revolutie: mensen en werk

Jolanda Sappelli

Mensen en werken in de verzekeringssector. Dat is het thema van derde deel van het drieluik van de VPV Rotterdam over de vierde industriële revolutie. Jolanda Sappelli (HR directeur ASR) gaat op 19 november in op de veranderingen die zij op HR-gebied binnen ASR heeft doorgevoerd. In de aansluitende paneldiscussie schuiven Jeanette Haddering (NIBE-SVV) en Reinier Castelein (De Unie) aan.

In 2019 organiseert VPV Rotterdam een serie van drie evenementen om de effecten en kansen van de vierde industriële revolutie voor de Rotterdamse verzekeringssector concreet maken! Op 19 november is het derde evenement waarin mensen en werk binnen de verzekeringssector centraal staan. Onder leiding van Sappelli heeft a.s.r. in 2018 een nominatie ontvangen voor het meest innovatieve HR-beleid. Tijdens haar presentatie vertelt Sappelli over haar visie op de toekomst van werk in de verzekeringsbranche en hoe zij dit heeft omgezet in vernieuwend toekomstgericht HR-beleid.

Aanmelden kan via de site van VPV Rotterdam.

https://www.vpvrotterdam.nl/actueel/agenda-actueel/18/uitreiking-vpv-rotterdamprijs-&-lezing-%E2%80%9Cde-vierde-industri%C3%ABle-revolutie.html