Dive In Festival 2020

Dive In 2020 logo

Het internationaal gerenommeerde e Dive In Festival vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 september. In Nederland wordt het festival dit jaar georganiseerd in samenwerking met Women in Financial Services (WIFS). Thema dit jaar is 'Local Voice, Global Impact'.

Het Dive In Festival is een initiatief van Inga Beale, CEO van Lloyd’s om diversiteit en inclusiviteit in de verzekeringssector te bevorderen. Met haar inzet en visie heeft zij ervoor gezorgd dat het onderwerp diversiteit en inclusie hoog op de agenda van de verzekeringsindustrie is komen te staan. Het festival wordt in meer dan dertig landen georganiseerd en trok de afgelopen jaren vele duizenden bezoekers.

In Nederland wordt het festival voor de derde keer georganiseerd. Voor het eerst als gevolg van de corona-uitbraak volledig virtueel. Eerder werd het festival omarmd door AON en Achmea (2018) en Rabobank (2019).  Drijvende kracht dit jaar in Nederland is WIFS-voorzitter Diana Zandbergen. "WIFS heeft als missie een betere balans creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Het vertrouwen in de financiële sector moet worden hersteld, en WIFS is
ervan overtuigd dat de inbreng van feminiene waarden hierbij een grote rol speelt, omdat diversiteit een gegeven is en inclusie een keuze!"

Sprekers dit jaar zijn onder meer: Gerdi Verbeet (Oud-Voorzitter Tweede Kamer en Bestuurder), Jörgen Raymann (Cabaretier, Motivational Speaker, en Radio- en TV-presentator) en Bouchra Talidi (Inclusive Changemanager).

Voor programma en inschrijving: Info@WIFS.nl.

www.wifs.nl