Finale VVP Advies Award 2023

Advies Award 2022

De finale van de lustrumeditie van de VVP Advies Award vindt plaats op 11 oktober 2023 van 16.00 uur tot 17.00 uur, opnieuw in de geavanceerde belevingsstudio's van First Impression in Tilburg onder de professionele leiding van Maureen du Toit.

De vijfde editie ging in januari 2023 van start met maar liefst 37 spotters (experts uit de haarvaten van de financiële advieswereld), die de jury ondersteunen in de zoektocht naar de meest excellente advieskantoren van Nederland. Dit jaar is de inbreng van de 37 spotters cruciaal in het juryproces.

De jury verwelkomt twee nieuwe juryleden: Odette Bakker (Dazure) en Ingrid Oudhuis (Scildon). De jury bestaat verder uit voorzitter Richard Meinders (SVC Groep), Robin van Beem (Polis Advocaten), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Söderberg & Partners) en Jack Vos (Onesurance).

Dit jaar gaan jury en spotters op zoek naar toppers in de zes categorieën: Particulier advies, Zakelijk advies, Hypotheek advies, Pensioen advies, de nieuwe categorie Duurzaam advies en Nichemarkt. Tevens zal opnieuw de Startersprijs worden uitgereikt, een aanmoedigingsprijs voor een adviesorganisatie gestart na 2020 die zich nu al onderscheidend ontwikkelt.

Positieve impact

De VVP Advies Award is in 2019 in het leven geroepen om het adviesvak in het zonnetje te zetten en de trots op het eigen vak weer terug te brengen. Dat is in de voorgaande jaren méér dan goed gelukt! De kantoren ervaren de nominatie als een erkenning voor het goede werk van hun medewerkers, de nominatie wordt beschouwd als een prijs voor het hele kantoor. Het leidde voor alle winnaars tot heel veel felicitaties, nieuwe klanten en aandacht in plaatselijke media. Zie hier een impressie van de spectaculaire finale van 2022.

De weg naar de finale

Op 12 april 2023 vindt de voor de jury cruciale spottersbijeenkomst plaats, dit jaar bij gastheer ARAG in Leusden. Tot 24 maart krijgen de spotters de tijd om hun topkantoren bij de jury aan te leveren met een uitgebreide toelichting. Op basis van deze toelichting, waarbij de inbreng van de spotters tijdens de geheime spottersbijeenkomst ook zwaar zal meewegen, en na grondig eigen onderzoek maakt de jury eind april de shortlist per categorie bekend. Tevens maakt de jury dan de winnaar bekend van de aparte categorie Startersprijs, een aanmoedigingsprijs voor een adviesorganisatie gestart na 2020 die zich nu al onderscheidend ontwikkelt.

Na de halve finale van 6 september waar zes kantoren voor worden uitgenodigd, vindt op 11 oktober om 16.00 uur de finaleronde plaats met de drie advieshelden van Nederland. Voor de jury zijn dit de drie winnaars van de editie 2023. Vervolgens bepalen de online kijkers de publiekswinnaar.

De finale, opnieuw in de professionele studio’s van First Impression, staat voor de vijfde achtereenvolgende keer onder de professionele leiding van Maureen du Toit. Speciaal voor deze awards is de site www.adviesawards.nl in het leven geroepen. Naast de pitches van de finalisten vindt er onder meer een bruisende presentatie plaats van Antoinette Kalkman (Nationale Waarborg) en Indra Frishert (Dazure). Zij zijn lid van het organisatiecomité van het eerste ALS Financieel Diner dat op 31 oktober plaatsvindt in het restaurant van De Volksbank. Zij vertellen waarom het zo belangrijk is dat financials zich inzetten voor een oplossing van de spier/zenuwziekte ALS.

Reserveer 11 oktober alvast in uw agenda…

Spotters 2023

Spotters dit jaar zijn:  Kalo Bagijn (Brand New Day), Pepijn Bakker (Bugs Business), Antoine Barkel (TAF), Ewald Bary, Mark Boskamp (Dukers & Baelemans), Ilse Bosland (Juffrouw Polis), Bert Bouwmeester (Nedasco), Martijn Couwenberg (Tulp Hypotheken), Philip de Does (VKG), Igor Driessen (Obvion), Chris van der Feltz (Allianz), Hendrik Fridsma (AEGON), Indra Frishert (Dazure), Peter van Geijtenbeek (Turien & Co.), Cindy de Geus (Klaverblad), Herbert Golsteijn (Het Team Juridische Zaken), Arjan Hakkennes (Fidus), Leen Keijzerwaard (Assurantiekantoor Keijzerwaard), Theo Krins (Scildon), Esther Lagendijk (Assistent automatisering), Dave Lunenburg (Nationale-Nederlanden), Sape van der Meer (a.s.r.), Marloes Oostrom (Sure Business), Willem Oudijk (Rabobank), Niek Overduin (BNP Paribas Cardif), Turhan Ozguner (ING), Frank Rensen (ARAG), Miranda van Rijswijk (Merius Hypotheken), Paul Robbe (Robbe Financieel Raadgevers), Jan Peter Robijn (Adviesgroep De Vogel), Bert Sonneveld (De Vereende), Janwillem Swart (Nh1816), Cindy Uijleman (Voogd & Voogd), Erwin Vonk (Faster Forward), Michiel van Vugt (NNEK),  Jerfaas van de Water (Nedasco), Janthony Wielink (Enquest).

 

https://adviesawards.nl/