Finaleronde Advies Award 2020

Advies Award 2019 1

De finale van de Advies Award 2020 vindt plaats op 7 oktober 2020 van 16.00 uur tot 17.00 uur. Dit wordt een hele bijzondere, korte en krachtige live-uitzending in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg, die u via een live stream kunt bijwonen. Ga naar: https://youtu.be/Q76eP9jPpik en bepaal wie zich in 2020 het meest klantvriendelijke advieskantoor van Nederland mag noemen.

First impressions zijn bedenkers en makers van audiovisuele beleving en multi-zintuiglijke impact. Ze werken onder meer voor Porsche, Rituals etc. Zie: https://firstimpression.nl/about-us/

Om 16.00 uur gaat het programma van start. Juryvoorzitter Astrid Duits presenteert samen met Maureen du Toit (presentatrice, duizendpoot en verbonden als locatiecoördinator aan Lindenhaege) de finaleronde. Drie advieskantoren geven kort een pitch waarna de kijkers kunnen stemmen op hun favoriete kantoor. Voor de uitslag bekend wordt gemaakt, is er een spectaculaire workshop van Paul Iske, hoogleraar Open Innovatie en Business Venturing aan Maastricht University en directeur en Chief Failure Officer (CFO) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Inspirerend en een ideale opwarmer voor de bekendmaking van het meest klantvriendelijke advieskantoor van 2020.

De Advies Award wordt mede mogelijk gemaakt door Acura Assuradeuren, Allianz, a.s.r., Building Blocks, DAK, DIAS Software, Lindenhaeghe, Nedasco, Nh1816, SVC Groep, VKG en Voogd & Voogd.

 

www.adviesawards.nl