Finaleronde VVP Advies Award 2021

Advies Awards logo

Evenals vorig jaar vindt de online finale van de VVP Advies Award op 7 oktober van 16.00 uur tot 17.15 uur plaats in de spectaculaire studio's van First Impression in Tilburg. De finale wordt gespeeld tussen drie advieskantoren. Cedric Muchall van het succesvolle Keytoe, een van de meest vernieuwende bedrijven van Nederland, geeft onorthodoxe adviezen hoe je als ondernemer je klantgerichtheid kunt verbeteren. Tevens geeft Kees Dullemond kort en krachtig alle ins & outs over het recent opgerichte INSVER (Instituut Verduurzaming Verzekeringsbranche),  hét vliegwiel voor verduurzaming in de financiële sector.

Het (online) publiek bepaalt op 7 oktober 2021 wie zich een jaar lang het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland mag noemen. Dagvoorzitter is opnieuw presentatiecoach en mediatrainer Maureen du Toit (verbonden aan Lindenhaeghe). Speciaal voor deze award is de site adviesawards.nl in het leven geroepen.

Doel van de award is: onderstrepen van het maatschappelijk belang van het professionele adviesvak als geheel, het vergroten van de trots op het adviesvak zelf en die trots ook meer als adviesbranche uitstralen.

De onafhankelijke jury – bestaande uit voorzitter Richard Meinders (SVC Groep), Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif), Bob Klijn (Herenvest), Robin van Beem (Polis Advocaten), Edwin Bosma (BHB Dullemond) en Jack Vos (Building Blocks) – is ook dit jaar met een groot aantal spotters (vakexperts uit het adviesvak) op zoek gegaan naar de meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. 

De jury ging hierbij niet over één nacht ijs. Tijdschema:

  • april: jury en spotters bepalen de genomineerde advieskantoren per provincie
  • juni worden de provinciewinnaars gekozen
  • van 21 mei tot en met 11 juni: stemmen op je favoriete advieskantoor op de site adviesawards.nl.
  • september: zes halve finalisten worden bekend gemaakt
  • 7 oktober: finaleronde 2021

In 2019 won Robbe Financiële Raadgevers de award en in 2020 ging de award naar Assurantiekantoor Keijzerwaard. De impact van het winnen van de award is groot. Niet alleen is het een beloning voor het belangrijke werk van alle medewerkers, tevens krijgen de kantoren veel (plaatselijke) media-aandacht, tonen zich klanten trots op hun advieskantoor en kloppen nieuwe klanten aan. 

Meer informatie over de Advies Award op www.adviesawards.nl.

De VVP Advies Award 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door: AEGON, Allianz, ANVA, ARAG, AS Support, Avéro Achmea, Building Blocks, Florius, De Goudse, Hienfeld, Klaverblad, Lindenhaeghe, MUNT Hypotheken, Nationale-Nederlanden, Nedasco, Nh1816, RiFD, SVC Groep, Turien & Co., VKG en Voogd & Voogd.

https://adviesawards.nl/