Na tegenslagen het leven op de rit met de juiste begeleiding

Ed Bijman

Nostimos Letselschadedeskundigen organiseert op woensdag 3 juli 2019 om 15:00 uur in het City café van De Gift City in Zwolle een gratis sessie voor adviseurs van Nostimos met sprekers Ferry Zandvliet en Ed Bijman.

Nostimos Letselschadedeskundigen vindt dat iedereen een onafhankelijke belangenbehartiger verdient. In het bijzonder mensen met letselschade opgelopen door bijvoorbeeld verkeersongelukken en bedrijfsongelukken.

Aan de hand van twee sprekers leren adviseurs waar een slachtoffer van een ongeluk en een overlevende van een terroristische aanslag tegenaan zijn gelopen. En hoe zij hun leven weer op de rit hebben gekregen mede door de hulp van adviseurs.

Een ander onderwerp dat aan bod komt tijdens deze kennissessie, is het onderzoek van Nostimos naar SVI-verzekeringen.

Twee sprekers

Ferry Zandvliet is een veelgevraagd spreker. Ferry en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse theaterzaal Bataclan. Hoe heeft deze traumatische ervaring zijn leven veranderd? Hij merkte dat praten over zijn ervaring hem hielp bij de verwerking en nasleep van dit drama. Dit indrukwekkende verhaal zal Ferry met u delen.

Ed Bijman is letselschadeslachtoffer en architect. Hij deelt zijn ervaringen met opgelopen letselschade. De impact van zijn ongeluk is zodanig groot geweest, dat hij nu 8,5 jaar in een rolstoel door het leven gaat. Het leven na het ongeluk heeft hem tot nieuwe inzichten gebracht. Nog steeds werkzaam als architect, nu met een andere inslag. Voor verzekeringsadviseurs is deze praktijkcasus bijzonder leerzaam.

 

https://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/actueel-intermediairs/aanmelden-woensdag-3-juli-2019/