Positive Finance Day 2019: Gewoon... Doen!

Positive Finance Day 2019 beeld

Gewoon... Doen! Dat is dit jaar het thema van de Positive Finance Day, dé kennis-, netwerk- en inspiratiedag voor financieel dienstverleners met een hart voor de zaak en passie voor betekenisvolle innovatie. De Positive Finance Day, een initatief van de stichting New Financial Forum en Dazure, laat zien wat er wél goed gaat in de financiële sector en inspireert hoe het beter kan. Met absolute topsprekers, de uitreiking van de Positive Finance Award en De Goudse als gastheer.

Gewoon…. Doen! is een combinatie van ‘doe maar gewoon’ en ‘doe het goede’. Juist omdat dit vanzelfsprekend zou moeten zijn. Deze vierde Positive Finance Day staat volledig in het teken van het doen. Het gaat dus niet om je missie, maar om wat je laat zien. In hoeverre zijn je medewerkers bezig met zinvol werk? Waar hebben je klanten echt baat bij? Wat draag je concreet bij aan een betere samenleving? En welke leiders passen bij de uitdagingen van de huidige tijd.

Op 31 oktober bieden we een excellent programma. Met dagvoorzitter Indra Frishert (Dazure), met betekenisvolle ijsmaker Ben & Jerry’s, met organisatie-adviseur Astrid Elburg (Elburg Consultancy), met de pionier van de betekeniseconomie Kaj Morel (Zaak van Betekenis), met motivator Amba Zeggen (Risk & Governance), met inspirator .Willem Vreeswijk (stichting New Financial Forum en VVP) en met de finaleronde van de Positive Finance Award 2019.

Locatie: De Goudse, Bouwmeesterplein 1, 2801 BX Gouda

Wees welkom op deze bijzondere bijeenkomst en meld je aan: www.newfinancialforum.nl.  Deze netwerk- kennis- en inspiratiedag is voor Ambassadeurs van de stichting New Financial Forum gratis bij te wonen. Niet-Ambassadeurs van de stichting betalen 75 euro, exclusief btw. Meer informatie op de website van het New Financial Forum.