Starship Advice: a great place to work

Advies Award 2019 1

Anno 2020 is de onafhankelijk financieel adviseur een professioneel, deskundig en goed opgeleid baken voor consumenten en bedrijven. Daar mag de samenleving trots op zijn! De zesde Dag van het Topadvies vindt plaats in DUS (De Utrechtse Gastvrijheid in Utrecht) en heeft als missie het adviesvak een welverdiend podium te geven én een bijdrage te leveren aan het verder future proof maken van het maatschappelijk ongelooflijk relevante adviesvak. Dit doen we met de tweede en uitgebreide editie van de succesvolle Advies Award, met trendverkenningen, met onderzoek onder jonge toptalenten en met lichtende praktijkvoorbeelden.

Wees op 15 juni 2021 welkom in Starship Advice, hét sterrenschip waar heel Nederland trots op mag zijn!

De zesde Dag van het Topadvies in vogelvlucht:

  • De finaleronde van de Advies Award 2021: welk advieskantoor is het meest klantgericht van Nederland?
  • Hoe maak je van jouw kantoor een Future Proof powerbrand? Kenneth Leenders, op zijn dertigste ceo van Expat Mortgages, geeft verrassende inzichten voor collega-ondernemers.
  • Met welke ontwikkelingen dienen advieskantoren de komende jaren rekening te houden?
  • Trendverkenners Jan-Hank Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads creëren prettige ongerustheid voor adviesondernemers en koppelen verrassende inzichten aan nieuwe ondernemerskansen.
  • Het advieskantoor als Great place to work voor jonge talenten. Een discussie onder leiding van onderzoeker Fred de Jong en Björn Bierhaalder (Make Change Happen) met zes jonge studenten van de HAN over de (on)aantrekkelijkheid van advieskantoren als werkomgeving.
  • Een interactieve discussie aan de hand van prikkelende stellingen over het advieskantoor van de toekomst.
  • De Future Proof kennis- en inspiratiemarkt.

De vorige vijf edities van deze vakdag werden door onafhankelijke adviseurs gemiddeld gewaardeerd met een ruime 8.

Ga mee op reis en meld u hier direct aan.

www.topadviesdag.nl