De marktontwikkeling: Wat zijn de grote trends?

VPV logo 2020

In 2020 organiseert VPV Rotterdam een serie van drie evenementen om de marktontwikkelingen voor de Rotterdamse verzekeringssector concreet maken! Op 25 maart is het eerste evenement. Bij dit evenement staan de concrete ontwikkelingen binnen de verzekeringssector centraal.

Voor het eerst in lange tijd is er weer sprake van een harde markt. De risicocapaciteit is beperkt en verzekeraars accepteren minder. Is dit een incident of past de harde markt in een bredere marktontwikkeling? En geldt de harde markt alleen voor de schademarkt? Of ook voor de andere markten?

Tijdens deze eerste bijeenkomst presenteren Willem Wesselink en Focko Dorhout Mees hun visie op de grote trends en marktontwikkelingen die de komende tijd het sentiment in de markt gaan bepalen.

Willem Wesselink werkt ruim 25 jaar in de verzekeringswereld. Na 20 jaar in verschillende commerciële rollen bij Achmea, is Willem via Delta Lloyd bij Nationale Nederlanden terecht gekomen. Binnen NN is hij als Directeur Marketing Pensioen verantwoordelijk voor marketing, commerciële productontwikkeling en digital binnen de pensioen divisie.

Focko Dorhout Mees is binnen de co-assurantie een gezichtsbepalende persoonlijkheid. Na een periode als CEO is hij op dit moment Chairman en Placement Leader van Marsh Nederland. Met zijn lange ervaring kent hij de internationale marktontwikkelingen als geen ander en kan daar levendig over vertellen.

https://www.vpvrotterdam.nl/actueel/agenda-actueel/24/themabijeenkomst-%60de-marktontwikkeling:-wat-zijn-de-grote-trends.html