VIP-INNOVATIE Be the change!

VIP Events 2

VVP organiseert op 5 juli 2022 in samenwerking met onder meer de Stichting Contactgroep Automatisering in het nieuwe AFAS-theater in Leusden het VIP-event Be the change! 

Het VIP-event (VVP Innovatie Platform) is hét Fin- & Insurtech event voor de top van de financiële adviessector in Nederland. Deze grootschalige kennis-, netwerk-, inspiratie- en innovatiedag biedt een wervelend hoofdprogramma, presentaties van meer dan 30 verschillende fin- en insurtech bedrijven die een doorkijk geven naar de nieuwe mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in de adviesmarkt en volop netwerkmogelijkheden.

Het VIP-event is bestemd voor beslissers, management en directie van geldverstrekkers, verzekeraars, de volmachtmarkt, adviesketens en de topadvieskantoren van Nederland. De deelnemers krijgen op dit event uitgebreid de tijd om kennis te maken met alle innovaties en nieuwe toepassingen voor de financiële advieswereld.

Plenair bieden Adfiz-directeur Enno Wiertsema, NVGA-voorzitter Ron Gardenier, Verbondsdirecteur Richard Weurding en CGA-voorzitter Michael Mackaaij onder leiding van dagvoorzitter Boudewijn van Uden op een interactieve manier inzicht in de ontwikkelingen, trends, uitdagingen en aandachtspunten in de samenleving en de impact hiervan op de advies- en verzekeringswereld. Jarno Duursma, onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie, biedt een concrete blik op de toekomstige impact van digitale technologie op bedrijf, mens en samenleving. Hij zet de trends in de advieswereld op een rij en geeft aan hoe adviseurs hierop kunnen inspelen. Michael Mackaaij, voorzitter Contactgroep Automatisering, biedt tips, aandachtspunten en aanbevelingen hoe adviseurs zich het beste staande houden in de digitale revolutie.

Het event is onderdeel van het VVP Innovatie Platform (VIP), het innovatieplatform voor de financiële adviessector in Nederland. Met sites (zoals vvpinnovatieplatform.nl,  VIP-hypotheken.nl en VIP-schade.nl), nieuwsbrieven, content, tools en een grootschalig event wil VVP, samen met een aantal partners, innovatie bevorderen in de financiële adviessector die goed is voor de klant en goed is voor de adviessector zelf.