VVP-event Pensioen & Vermogen

Geld wekker via Pixabay 4

Voor financieel adviseurs is dit hét moment om hun toegevoegde waarde te etaleren bij hun klanten en van de puzzel die pensioen heet een begrijpelijk verhaal te maken voor zowel werkgever, werknemer als ZZP'er. Op dinsdag 19 maart organiseert VVP het congres Pensioen en Vermogen. Tijdens de plenaire sessies zullen specialisten Theo Gommer en Hubrien Meijaard hun brede visie op het landschap van de pensioenen en vermogen geven. Tijdens de break-out sessies gaan de kennispartners van VVP dieper in op de materie. Adviseurs gaan naar huis met een tas vol kennis, tips en tools.

De Wet Toekomst Pensioenen is bedoeld om iedereen (meer) invloed te geven op de eigen financiële planning. Kennis van en een praktische kijk op zowel pensioen als lijfrente is nodig om jouw klanten te helpen het meest optimale resultaat te halen. Theo Gommer deelt zijn visie en geeft bruikbare handvaten om jou daarbij te ondersteunen.

Adviseurs die kennis en vaardigheden bezitten over duurzaam pensioen en vermogensvorming hebben een streepje voor op hun collega’s. En dat is niet alleen omdat er steeds meer vraag komt naar duurzaam beleggen, maar ook omdat het financieel vaak meer oplevert voor de klant, ook na kosten. Maar hoe pak je het aan, wat is er te koop en wat moet je weten van recente wet- en regelgeving en ons eigen gedrag.
Hubrien Meijaard neemt je graag mee in deze nieuwe wereld van beleggen.

De kennispartners van dit VVP-event verzorgen praktijksessies. De kennispartners zijn o.a.: Brand New Day, Dazure, Doelbeleggen en NNEK .

Klik HIER voor meer informatie.

Klik HIER voor aanmelden.

https://www.meermetvermogen.nl/