VVP Vakevent Inkomen

VVP Vakevent Inkomen

VVP organiseert op maandagmiddag 14 december 2020 voor de vijfde keer het Vakevent Inkomen in Van der Valk Houten. Met inkomensexpert Janthony Wielink van Enkwest en Maudie Derks van Acture Groep, de grootste private leverancier van sociale zekerheid in Nederland.

Het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet met alle consequenties van dien. VVP heeft de draad opgepakt en biedt zoals u van ons gewend bent een overzicht en een update op het gebied van Inkomensverzekeringen. In één middag bent u weer helemaal bij. De middag is opgezet als eerdere, uiterst succesvolle edities van dit kennis- en inspiratie-event.

Afgelopen jaar stelde Wielink dat inkomensadviseurs het aan hun stand verplicht zijn werkgevers te wijzen op de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Hoe staat het daar mee? De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is een feit. Doet ze al wat ze beoogt te doen? Of is alles ineens toch weer anders door de coronacrisis? En hoe gaat het verder met de verplichte AOV voor zelfstandigen zonder personeel? De Stichting van de Arbeid heeft een opzet uitgewerkt. Interessant, maar ook erg optimistisch over de bereidheid van de private verzekeraars hogere leeftijden te accepteren tegen betaalbare premies bij de bovenwettelijke dekking. En ook hier geldt: wat blijkt het effect van corona op de ZZP'ers in Nederland? Verdienen ze überhaupt nog genoeg om zich de verplichte AOV te kunnen veroorloven? Na de twee inleidingen volgt verdieping in praktijkgerichte sessies van de kennispartners van het Event.

Naast Wielink gaat Maudie Derks, ceo van Acture Groep, nader in op de impact van het coronavirus. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen voor verzuimverzekeringen? Acture Groep was onder meer initiatiefnemer van het Tulpenfonds, een betaalbare AOV voor ZZP’ers met herstelsupport vanaf dag 1.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door AEGON, De Amersfoortse en Movir. De borrel wordt u aangeboden door Nedasco.

Verzeker je van een plek op dit vakevent voor inkomensadviseurs en schrijf je HIER in.

 

https://themainkomen.vvponline.nl/116950