Achmea Bank geeft hypotheekklanten respijt

Pierre Huurman 2020

Klanten van Achmea Bank met een hypotheek van Centraal Beheer en Woonfonds en die door de coronacrisis hun hypotheeklasten niet meer kunnen betalen, kunnen gebruikmaken van uitstel van betaling tot drie maanden.

Door dit uitstel hoeven klanten tijdelijk geen rente en aflossing te betalen. Door de betalingen naar een later tijdstip te verplaatsen is de kans groter dat klanten in hun woning kunnen blijven wonen.

Directievoorzitter Pierre Huurman: “We krijgen momenteel veel vragen van klanten die zich zorgen maken over hun hypotheeklasten. Vooral van zelfstandig ondernemers die direct de financiële gevolgen merken van de coronacrisis. Wij gaan altijd in gesprek om te bekijken wat de meest passende oplossing is. Het gaat hierbij altijd om maatwerk, waarbij de situatie van de klant ons uitgangspunt is. Door deze maatregel bieden we tijdelijke financiële ruimte om deze moeilijke periode te overbruggen.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
Achmea rondt overname bancaire activiteiten ASR af

Achmea rondt overname bancaire activiteiten ASR af

Achmea Bank heeft de overname afgerond van de bancaire activiteiten van ASR. Het betreft een spaarportefeuille met circa 125.000 klanten met een volume van 1,7 miljard...

Pierre Huurman nieuwe divisievoorzitter Achmea Bank

Pierre Huurman nieuwe divisievoorzitter Achmea Bank

Pierre Huurman (50) is per 1 juli benoemd tot divisievoorzitter van Achmea Bank.   Hij werkt sinds 2000 bij Achmea, waarvan de laatste vier jaar als directievoorzitter...